Με στόχο την ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού η «Κιβωτός του Κόσμου», η AIG running team συμμετείχε και φέτος στον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Η AIG Running Team στον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/12/2014

Η AIG έλαβε μέρος για ακόμη μια χρονιά στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, καθώς και στους αγώνες δρόμου των 5 και 10 χλμ, για την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου».

 

Με στόχο την ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, η «Κιβωτός του Κόσμου», η AIG running team που αποτελείται από εργαζόμενους, συνεργάτες και φίλους της AIG, συμμετείχε και φέτος στον Μαραθώνιο της Αθήνας και ενίσχυσε χρηματικά το έργο που επιτελεί εδώ και χρόνια ο γνωστός οργανισμός. 
 
Φορώντας την επίσημη εμφάνιση της
AIG, 104 δρομείς από Ελλάδα, Κύπρο και Η.Π.Α. έτρεξαν στη «γιορτή» του κλασικού αθλητισμού, ενώ για κάθε δρομέα που συμμετείχε σε έναν από τους τρεις αγώνες, η AIG ενίσχυσε χρηματικά το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου», συγκεντρώνοντας συνολικά το ποσό των 4.500 ευρώ το οποίο και απέδωσε στον οργανισμό.

Ο κος
Giuseppe Zorgno, Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Ελλάς Α.Ε. ανέφερε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να βλέπουμε να αυξάνει η συμμετοχή των ανθρώπων της AIG στον Μαραθώνιο της Αθήνας. Παράλληλα, είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να συμβάλουμε, με τον δικό μας τρόπο, στο έργο της «Κιβωτού του Κόσμου». Η θέληση, η προσπάθεια και η επιμονή που απαιτούνται για τη συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση είναι κυρίαρχα στοιχεία στη φιλοσοφία της AIG και χαίρομαι που για μια ακόμη φορά αποδείξαμε πως αυτά τα στοιχεία μας χαρακτηρίζουν.»

 

Τελευταία νέα