Η AIGAION Ασφαλιστική αναμόρφωσε το site της, ώστε να μπορούν οι ασφαλισμένοι να ενημερώνονται καλύτερα για την ασφάλιση του αυτοκινήτου τους και της περιουσίας τους.

Νέo site της AIGAION Ασφαλιστικής

Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/12/2014

Η AIGAION Ασφαλιστική δημιούργησε μια νέα ιστοσελίδα για την πληρέστερη ενημέρωση των πελατών στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου και της περιουσίας τους.

 

Στόχος του νέου site της AIGAION Ασφαλιστικής Α.Ε. είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση, η αμεσότερη πληροφόρηση και φυσικά η πιο εύκολη ηλεκτρονική πρόσβαση των συνεργατών της εταιρείας σε όλη την γκάμα των προϊόντων της, καθώς και σε άλλες χρήσιμες για τους ασφαλιστές και τους ασφαλισμένους πληροφορίες. 

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση της
AIGAION Ασφαλιστικής, όπως επισημαίνει η εταιρεία, ο επισκέπτης της μπορεί να αναζητήσει, μεταξύ άλλων, όσα τον αφορούν για την ασφάλισή του, να ενημερωθεί και να βρει αναλυτικές πληροφορίες για τα ασφαλιστικά προϊόντα που η AIGAION προσφέρει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Ακόμα στο εν λόγω site ο επισκέπτης μπορεί να πληροφορηθεί: 

• Για τις ενέργειες και ό,τι άλλο αφορά την αντιμετώπιση ατυχήματος με όχημα (υπεύθυνη δήλωση ατυχήματος, έντυπο φιλικής δήλωσης, αίτηση αποζημίωσης).
• Για τα συνεργαζόμενα συνεργεία της ασφαλιστικής εταιρείας, τη θραύση κρυστάλλων και τις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Τέλος, οι συνεργάτες της AIGAION έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα WebBrokers για την εκτέλεση των εργασιών τους και την εφαρμογή καταχώρησης αιτήσεων ασφάλισης και έκδοσης συμβολαίων οχημάτων.

 

Τελευταία νέα