Η αγωνιστική ομάδα PS Race του Στέλιου Πρινέα «ντύθηκε» στα χρώματα της Prime και σημειώνοντας πολύ καλή επίδοση, τερμάτισε δεύτερη στην Κλάση Α6 SUPER.

H Prime Insurnace στο Golden Rally Show

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/12/2014

Στo Golden Rally Show, τη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που διοργανώθηκε στο ΟΑΚΑ στις 20 & 21 Δεκεμβρίου, η Prime Insurnace στήριξε χορηγικά την ομάδα PS Race του Στέλιου Πρινέα.

 

Δυναμική ήταν η παρουσία της Prime Insurance στο Golden Rally Show, τη φετινή γιορτή του αγωνιστικού αυτοκινήτου, που διοργανώθηκε στις 20-21 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών. Η αγωνιστική ομάδα PS Race του Στέλιου Πρινέα «ντύθηκε» στα χρώματα της Prime και σημειώνοντας πολύ καλή επίδοση, τερμάτισε δεύτερη στην Κλάση Α6 SUPER.

Εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό, οι απανταχού λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού μαζί με οικογένεια και φίλους γέμισαν τις κερκίδες και απόλαυσαν υπέροχο θέαμα. Επίσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν και το περίπτερο της Prime Insurance που είχε στηθεί στο OAKA και ενημερώθηκαν για την Εταιρεία και τα προϊόντα που προσφέρει.

 

Τελευταία νέα