H INTERLIFE προχώρησε σε συνεργασία με τη MAPFRE ASISTENCIA στον τομέα της Οδικής Βοήθειας και της Φροντίδας Ατυχήματος, παρέχοντας στους πελάτες της πλήρη αυτοματοποίηση στις παραπάνω παροχές.

Σε ανοδική πορεία η INTERLIFE Ασφαλιστική

Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/2/2015

8 εκατ. ευρώ φαίνεται ότι θα είναι τα κέρδη της INTERLIFE για το 2014, που συνοδεύτηκε με αύξηση του Δείκτη Φερεγγυότητας της εταιρείας, καθώς και με αύξηση παραγωγής νέων ασφαλίστρων Ι.Χ.

 

Στις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικά συνθήκες για τις
ασφαλιστικές, η INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α., σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εταιρείας, καταγράφει αυξημένα κέρδη της τάξης των 8 εκατ. ευρώ και άνοδο ή μείωση των απωλειών στους περισσότερους δείκτες της εταιρείας.

Επιπλέον, η INTERLIFE κατάφερε να αυξήσει τον στόλο των ασφαλισμένων οχημάτων περιορίζοντας την απώλεια εσόδων σε 8,83% λόγω της προσαρμογής των τιμολογίων της σε χαμηλότερες τιμές ασφαλίστρων. Έτσι τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου κυμάνθηκαν σε 44,99 εκατ. το 2014 έναντι 49,36 εκατ. της περσινής χρονιάς.

Επίσης, η INTERLIFE αύξησε τις επενδύσεις της κατά 10% σε σχέση με πέρυσι, με το συνολικό χαρτοφυλάκιο να ανέρχεται στα 109 εκατ. ευρώ έναντι 99 εκατ. ευρώ. Ταυτόχρονα, αυξήθηκαν τα αποθέματα της εταιρείας κατά 5,62% (81,95 εκατ. έναντι 77,59 εκατ. το αντίστοιχο περσινό διάστημα), ενώ και ο Δείκτης Φερεγγυότητας της εταιρείας ανήλθε τον Δεκέμβριο του 2014 στο 5,02 έναντι 4,37 τον αντίστοιχο μήνα του 2013.

Όσον αφορά τον απολογισμό που δημοσιεύει η εταιρεία για την περασμένη χρονιά, τα στοιχεία δείχνουν τα εξής:

• Σε επίπεδο Ασφαλιστικών Προϊόντων υπογραμμίζεται η αύξηση των Νοσοκομειακών Προγραμμάτων και Λοιπών Κλάδων της εταιρίας.
• Επίσης η INTERLIFE Ασφαλιστική προχώρησε σε συνεργασία με τη MAPFRE ASISTENCIA στον τομέα της Οδικής Βοήθειας και της Φροντίδας Ατυχήματος, παρέχοντας στους πελάτες της πλήρη αυτοματοποίηση στις παραπάνω παροχές.
• Στον τομέα της Διαρκούς Επιμόρφωσης πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές εκδηλώσεις για το Δίκτυο των Διαμεσολαβητών της εταιρίας στο Βόλο, τη Λάρισα και τα Ιωάννινα.
• Στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η INTERLIFE συνέχισε και εμπλούτισε τις δράσεις υπευθυνότητας απέναντι στο Ανθρώπινο ∆υναμικό, το Περιβάλλον και την Αγορά. 

 

Τελευταία νέα