Βρίσκεις όλα τα Αξεσουάρ αυτοκινήτου με 1 κλίκ

47517 Επισκέψεις στο άρθρο

Προϊόντα & Αξεσουάρ αυτοκινήτου για βελτίωση, επιδόσεις, χρηστικότητα, προστασία, εξοικονόμηση ή απλά αυτά που ομορφαίνουν την καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου σου (και τις ώρες που περνάς με αυτό). Ότι ψάχνεις, το βρίσκεις με 1 κλίκ πλέον.

mousakian 102021
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Προϊόντα κατά της φθοράς για υψηλότερη μεταπωλητική αξία

Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει ένας υποψήφιος αγοραστής, ανεξάρτητα από τη σχέση του με το χώρο του αυτοκινήτου είναι η εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Μικρές γρατζουνιές, θαμπάδα και όλα τα σχετικά «κόβουν πόντους» από τη συνολική εικόνα και κάνουν το όχημα να δείχνει παλαιότερο από ότι πραγματικά είναι.

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα δίνουν προϊόντα που προστατεύουν την εμφάνιση τόσο σε επίπεδο χρώματος όσο και στο εσωτερικό (ταμπλό, καθίσματα, τιμόνι κτλ.)

Μερικά από αυτά είναι οι ειδικές αλοιφές που προστατεύουν το χρώμα, τα καλύμματα καθισμάτων, τα προστατευτικά του τιμονιού, οι αντηλιακές μεμβράνες καθώς και τα προϊόντα που καθαρίζουν και προστατεύουν το ταμπλό από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Σημαντικότατο ρόλο στη προστασία από τον ήλιο παίζει επίσης και η λεγόμενη «κουκούλα» που καλύπτει όλο το αυτοκίνητο και δεν τον αφήνει να προκαλέσει το λεγόμενο «ξεθώριασμα» είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά.

Αξεσουάρ με υψηλή χρηστικότητα

Είτε φεύγεις για διακοπές είτε μεταφέρεις συχνά κάποιο σχετικά μεγάλο όγκο προϊόντων, μια σχάρα ή μια μπαγκαζιέρα σίγουρα θα σου «λύσει τα χέρια» καθώς προσφέρει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο με μηδενικές επιπτώσεις στην οδήγηση σου.

Πέρα από το πρακτικό κομμάτι του ζητήματος, μια τέτοια αγορά μειώνει και τον κίνδυνο ατυχήματος (τρακαρίσματος ή ακόμα και τραυματισμού). Αρκεί μόνο να σκεφτείς πόσο εύκολα μπορεί να «πεταχτεί» κάποιο αντικείμενο που έχεις φορτώσει στα πίσω καθίσματα προς εσένα σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος.

Προϊόντα για να γλιτώσεις λεφτά

Αρκεί ένα παράδειγμα για να καταλάβεις αμέσως τι εννοούμε.

Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει με σταθερούς ρυθμούς και σύντομα θα είναι απαραίτητη η χρήση κλιματισμού για διατήρηση της επιθυμητής (χαμηλής) θερμοκρασίας στο αυτοκίνητο η οποία, δυστυχώς, προκαλεί αύξηση στην κατανάλωση καυσίμου. Ήξερες, όμως, ότι υπάρχει τρόπος να περιορίσεις κατά πολύ τη χρήση του κλιματισμού;

Μέσω της τοποθέτησης ειδικών αντηλιακών μεμβρανών όχι μόνο προστατεύεις το εσωτερικό του αυτοκινήτου σου, όπως αναφέραμε και νωρίτερα, αλλά μπλοκάρεις και τη θερμότητα που μεταφέρουν οι ακτίνες του ήλιου που εισχωρούν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Αρα δεν ανάβεις τόσο συχνά τον κλιματισμό οπότε «καις» λιγότερο!

Αξεσουάρ που θα κάνουν εύκολη ή όμορφη τη ζωή σου

Σε αυτή την κατηγορία, τα μόνα στοιχεία που πρέπει να προσδιορίσεις είναι οι ανάγκες και το μπάτζετ σου!

Τάμπλετ που συνδέονται στο ίντερνετ όποτε θελήσεις, GPS που σου δείχνουν την πορεία που πρέπει να ακολουθήσεις αλλά και την κίνηση στους δρόμους, ηχοσυστήματα που σου προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Μέχρι και το παρκάρισμα μπορεί να γίνει παιχνίδι! Αν το αυτοκίνητό σου δε συμβαδίζει πλέον τόσο πολύ με την τελευταία τεχνολογία και δεν είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες παρκαρίσματος, μπορείς να τους τοποθετήσεις μέσω τεχνικών από το κατάστημα της επιλογής σου. Απλά σκέψου πόσο χρόνο (και εκνευρισμό) θα γλιτώνεις σε καθημερινή βάση.

TIP: Δε χρειάζεται να περιμένεις πάντα την «εποχή» του κάθε προϊόντος για να κάνεις την αγορά. Αν ενδιαφέρεσαι, για παράδειγμα, να αγοράσεις και να τοποθετήσεις αντηλιακές μεμβράνες, μη περιμένεις τον καύσωνα για να το κάνεις! Πραγματοποιώντας τη διαδικασία σε άλλη εποχή (ακόμα και λίγο πριν ανέβει η θερμοκρασία) γλιτώνεις χρόνο, καθώς δεν θα έχουν τόσο φόρτο εργασίας τα σχετικά καταστήματα, ενώ σε μερικές περιπτώσεις γλιτώνεις και χρήμα καθώς είναι πολύ πιθανό να εντοπίσεις πολύ καλύτερες προσφορές σε σχέση με περιόδους που η ζήτηση θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Αν Ψάχνεις, Βρίσκεις επιλεγμένες επιχειρήσεις & e-shops για αξεσουάρ αυτοκινήτου με 1 κλίκ εδώ

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

     2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
     210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PAN-CAR

    PAN-CAR

    H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

     2102914326 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • V - KOOL ATHENS

    V - KOOL ATHENS

    Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
     2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Ζαμπάτης

    Ζαμπάτης

    Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
     2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ