Πατάκια-Σκαφάκια No77 από την Pole Position

Πατάκια-Σκαφάκια No77 από την Pole Position

2570 Επισκέψεις στο άρθρο

Με τα νέα πατάκια – σκαφάκια αυτοκινήτου Νο77, το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας παραμένει πάντα καθαρό προστατεύοντας το πάτωμα του αυτοκινήτου, ενώ διαθέτουν μοντέρνα και λειτουργική σχεδίαση με τεχνολογία 3D ταιριάζοντας άψογα ση θέση τους.

Grammes Restaurant Cafe
PLAKA PARKING

Προστασία, άνεση, αντοχή στην τριβή και εύκολο καθάρισμα

Τα πατάκια-σκαφάκια αυτοκινήτου No77 της FROGUM κατασκευάζονται από πολυμερές υλικό τεχνολογίας UltraFlex Dual, μία σύνθεση υλικών με υψηλή αντοχή στην τριβή, σε χημικά, UV και υψηλές θερμοκρασίες. Χάρη στην τεχνολογία MaxEdge, έχουν ένα ειδικά διπλωμένο, τρισδιάστατο ψηλό τείχωμα (4 εκατ.), προστατεύοντας ακόμα περισσότερο τα εσωτερικά πατάκια, καθώς ταιριάζουν τέλεια στα τοιχώματα της βάσης, προστατεύοντας και την ταπετσαρία.

Οι ειδικοί της FROGUM έχουν πετύχει την ακριβέστατη εφαρμογή, χάρη στην τεχνολογία 3D scanner, όπου σαρώνουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου για να ταιριάζει απόλυτα με το συγκεκριμένο μοντέλο του αυτοκινήτου. Να σημειωθεί ακόμα πως, λαμβάνουν υπόψη όχι μόνο τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου, αλλά και τη χρονιά, δημιουργώντας ένα προϊόν που διακοσμεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου και προσθέτει μία μοντέρνα πινελιά.

Από την άλλη, τα χαλάκια της Νο.77 καθαρίζονται εύκολα και είναι αρκετά ανθεκτικά στα χημικά, ενώ η πρόσθετη μυρωδιά του καουτσούκ εξουδετερώνει τις κακοσμίες με ένα λεπτό άρωμα βανίλιας. Εκτός αυτών, την άνεση και την ασφάλεια αυξάνει και η εύκολη στερέωση με τη μορφή πωμάτων, κάτι που εγγυάται πως τα πατάκια δε θα μετακινούνται κατά την οδήγηση
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>