Παπαϊωάννου ποιοτικές υπηρεσίες Service σε Mercedes & Smart & άριστη εξυπηρέτηση στο Μοσχάτο
Παπαϊωάννου ποιοτικές υπηρεσίες Service σε Mercedes & Smart & άριστη εξυπηρέτηση στο Μοσχάτο
Παπαϊωάννου ποιοτικές υπηρεσίες Service σε Mercedes & Smart & άριστη εξυπηρέτηση στο Μοσχάτο
  • Παπαϊωάννου ποιοτικές υπηρεσίες Service σε Mercedes & Smart & άριστη εξυπηρέτηση στο Μοσχάτο
  • Παπαϊωάννου ποιοτικές υπηρεσίες Service σε Mercedes & Smart & άριστη εξυπηρέτηση στο Μοσχάτο
  • Παπαϊωάννου ποιοτικές υπηρεσίες Service σε Mercedes & Smart & άριστη εξυπηρέτηση στο Μοσχάτο

Παπαϊωάννου ποιοτικές υπηρεσίες Service σε Mercedes & Smart & άριστη εξυπηρέτηση στο Μοσχάτο

1694 Επισκέψεις στο άρθρο

ΤΟΨΗΣ Α.Ε.
ΜΟΙΡΑΣ ΣΤ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Η επιχείρηση Π & Α ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ο.Ε  είναι ένας αξιόπιστος εξειδικευμένος επισκευαστής Mercedes Benz όπου διαθέτει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στην επισκευή αυτοκινήτων Mercedes. Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 1500 τ.μ στο Μοσχάτο, Ελ.Βενιζέλου 28, σας προσφέρει Αξιόπιστες Υπηρεσίες Επισκευών και Συντήρησης με πλεονέκτημα την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη της, σε ανταγωνιστικές τιμές. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση όπου ο ιδιοκτήτης και κύριος Πάρης Παπαϊωάννου θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα εξασφαλίσει την σωστή συντήρηση του Mercedes Benz η Smart  αυτοκινήτου σας.
 
Τα αυτοκίνητα της Mercedes Benz αποτελούν «διαμάντια» της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Γερμανική μάρκα έχει να επιδείξει μια μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή τεχνολογικά προηγμένων και προπάντων, αποδοτικών οχημάτων σε όλες τις κατηγορίες, με τα μοντέλα της να «φορούν» συστήματα και εξαρτήματα τελευταίας τεχνολογίας.  ¶ρα είναι αυτονόητο πως και  στην συντήρηση τους θα πρέπει να την αναλαμβάνουν πιστοποιημένοι επισκευαστές.
 
Αν είστε λοιπόν κάτοχος αυτοκινήτου Mercedes-Benz και Smart, το υπερσύγχρονο Εξειδικευμένο συνεργείο Π & Α ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ σας προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης, πάντα με γνώμονα την εμπειρία και τον επαγγελματισμό. Η ύπαρξη και η δραστηριότητά της σε αυτόν τον χώρο είναι καθαρά επαγγελματική υπόθεση, η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής  Mercedes εδώ και 40 χρόνια γεγονός που εγγυάται τεράστια εμπειρία και εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχεται στους πελάτες που τους εμπιστεύονται το αυτοκίνητο τους για την άριστη συντήρηση του.
 
Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας μας στο Μοσχάτο, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, που δίνει τον καλύτερο εαυτό του, έτσι ώστε εσείς να είστε σίγουροι πως το αυτοκίνητό σας θα παραμείνει 100% στις επιδόσεις του και ότι θα διατηρηθεί η αξία του ψηλά. Με τη σωστή φροντίδα και τα κατάλληλα ανταλλακτικά η Mercedes σας θα παραμείνει ασφαλής, σύμφωνα με τα υψηλά στάνταρ που θέτει ο κατασκευαστής τους. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, αποτελεί για εμάς την μεγαλύτερη ευχαρίστηση και κινητήριο δύναμη να συνεχίσουμε την εξέλιξη.
 
 Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:

    - SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ MERCEDES - SMART
    - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ/ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
    - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - SERVICE AIR CONDITION
    - ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ – ΒΑΦΕΣ -
    - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ -  ACCESSORIES
    - ΠΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΤΕΟ

 
Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες της επιχείρησης στο Site:

www.papaioannou-service.gr
 

Εσείς ταυτόχρονα, θα έχετε ένα ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλίο service. Όπως αντιλαμβάνεστε όλα οδηγούν σε ένα extra όφελος, εσείς θα διατηρήσετε στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας!
 
Πολλές φορές, κάποιος επισκέπτεται ένα συνεργείο επειδή του συστήθηκε από κάποιο φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι απόλυτα την κρίση του ατόμου το οποίο ρωτήσατε (και η άποψη του να προχωράει πέρα από την «επιφάνεια»). Στην Π & Α ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ  Mercedes  Benz Service φροντίζουν να προσφέρουν το καλύτερο στους πελάτες τους καθώς πιστεύουν ακράδαντα πως οι πιο ανθεκτικές σχέσεις βασίζονται στην ειλικρίνεια, την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τη διαρκή υποστήριξη.
 
Η τεχνογνωσία του Mercedes συνεργείου  Π & Α ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ο εξοπλισμός αλλά πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει ένα συνεργείο με υπηρεσίες 5 αστέρων!
 
Εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικοί με εμπειρία και μεράκι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, έτσι ώστε εσείς να είστε σίγουροι πως το αυτοκίνητό σας θα παραμείνει 100% στις επιδόσεις του και ότι θα διατηρηθεί η αξία του ψηλά. Με τη σωστή φροντίδα και τα κατάλληλα ανταλλακτικά η Mercedes και το Smart σας, θα παραμείνουν σωστά συντηρημένα αλλά και ασφαλή στον δρόμο, σύμφωνα με τα υψηλά στάνταρ που θέτει ο κατασκευαστής τους.
 
Π & Α ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ο.Ε
Mercedes Benz –  Smart
Ελ. Βενιζέλου 28, Μοσχάτο
ΤΗΛ: 2109564714

Site: www.papaioannou-service.gr
Email: [email protected]

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών