Ένα χρόνο μετά το ατύχημα και ύστερα από πολλαπλές εγχειρήσεις, ο Schumacher ναι μεν δεν έχασε τη ζωή του, όμως βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Ένα χρόνο μετά το ατύχημα και ύστερα από πολλαπλές εγχειρήσεις, ο Schumacher ναι μεν δεν έχασε τη ζωή του, όμως βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

1 χρόνος για τον Schumacher

1.636 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2014)

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από το τραγικό ατύχημα του Michael Schumacher, που τον έχει καθηλώσει σε αναπηρικό καροτσάκι.

Στις 29 Δεκεμβρίου 2013 ο Michael Schumacher κάνοντας σκι στις Αλπεις, παρέκλινε της προκαθορισμένης πορείας του χιονοδρομικού κέντρου και χτύπησε με το κεφάλι σε ένα βράχο, γεγονός που απέβη τραγικό για τη ζωή του μεγάλου πρωταθλητή της F1.Ένα χρόνο μετά και ύστερα από πολλαπλές εγχειρήσεις, ο Schumacher ναι μεν δεν έχασε τη ζωή του, όμως βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, καθώς δεν έχει συνέλθει, δεν μπορεί να περπατήσει και δεν έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον. Επίσης, από τις λίγες πληροφορίες που διαρρέουν, μαθαίνουμε ότι είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι στο σπίτι του και συναισθηματικά φορτισμένος που δεν μπορεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή με τη γυναίκα του και τα παιδιά του.Σύμφωνα με τους γιατρούς, αυτή η κατάσταση της υγείας του Schumacher μπορεί να διαρκέσει για χρόνια, καθώς δεν μπορεί να προβλεφθεί ο χρόνος και η πορεία της αποκατάστασής του.Από την άλλη, φίλοι και συνεργάτες συμπαραστέκονται κατά καιρούς με δηλώσεις τους στο προσωπικό δράμα του Γερμανού πιλότου της F1, καθώς υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός. Μάλιστα, στο τέλος της σεζόν του 2014 για την F1, ο επικεφαλής της Daimler, Dieter Zetsche, αναφέρθηκε στον Schumacher, λέγοντας ότι « δεν πρέπει να λησμονούμε την προσφορά του Michael στην επιτυχία της Mercedes και γενικότερα του θεσμού».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
citroen