Στις 27 Μαρτίου, η Audi θα αποκαλύψει online το νέο A3 sedan.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στις 27 Μαρτίου, η Audi θα αποκαλύψει online το νέο A3 sedan.

Το νέο Audi A3 και… sedan

7.544 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2013)

Μετά το πρωτότυπο Audi A3 sedan που βρέθηκε στη Γενεύη, η γερμανική φίρμα πήρε το πράσινο φως και για την έκδοση παραγωγής του, το οποίο θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στις 27 Μαρτίου.

Η Audi δημοσίευσε ένα νέο βίντεο-teaserστο οποίο ο σχεδιαστής των καθισμάτων της Audi βρίσκεται στη θέση των πίσω επιβατών του νέου A3 sedan. Στις 27 Μαρτίου θα μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει την παρουσίαση του νέου μοντέλου online (κάτι που το συνηθίζει) από το κανάλι της γερμανικής φίρμας, που θα γίνει στα γραφεία της Audi, στο Ingolstadt.
Μια πρώτη γεύση είχαμε πάρει και από το πρωτότυπο A3 sedan στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης, το οποίο ήταν σίγουρο ότι θα ακολουθούσε και έκδοση παραγωγής για να βρεθεί «αντιμέτωπο» με τη νέα Mercedes CLA. Προφανώς, το νέο sedan της Audi θα βασίζεται στην νέα MQB πλατφόρμα, ενώ οι διαστάσεις του είναι 4,44 μ. μήκος, 1,84 μ. πλάτος και 1,39 μ. ύψος.
Το  νέο A3 sedan θα δανείζεται τα μηχανικά σύνολα του hatchback, όπως ο 1,2 λτ. TFSI με 105 ίππους, ο 1,8 λτ. TFSI με 180 ίππους, καθώς και τον 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα με απόδοση 150 και 184 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
citroen