Kαλή συντήρηση SEAT: Αντίδοτο στην εποχική έξαρση & Services ποιότητας

Kαλή συντήρηση SEAT: Αντίδοτο στην εποχική έξαρση & Services ποιότητας

17147 Επισκέψεις στο άρθρο

- Φίλτρα, μάκτρα και ότι πάσχει στο αυτοκίνητο... την άνοιξη
- Ανταλλακτικά (γνήσια και οικονομικά) και για κατόχους μοντέλων 4+ χρόνων
- Top quality services (λένε οι κάτοχοι SEAT)
- Αξεσουάρ που κάνουν κάθε κάτοχο να έχει προσωπικό στυλ …στον δρόμο

Αφρικανική σκόνη, γύρη, λασποβροχή. Ανοιξιάτικα φαινόμενα της εποχής μας. Φαινόμενα που προκαλούν αλλεργίες στον μέσο άνθρωπο ενώ παράλληλα επιβαρύνουν (φθείρουν) και αναλώσιμα μέρη του αυτοκινήτου, όπως τα φίλτρα και τα μάκτρα (υαλοκαθαριστήρες). Συνδυάστε τα όλα αυτά μαζί και με τις υψηλές -για την εποχή- θερμοκρασίες και καταλαβαίνετε πως αντιμετωπίζετε ένα «μίγμα» παραγόντων που επηρεάζουν εσάς αλλά και το αυτοκίνητο σας.

Κατ επέκταση λοιπόν ένα επίσης «ανοιξιάτικο φαινόμενο» είναι και η εποχική έξαρση που παρατηρείται στα συνεργεία από όσους φροντίζουν έγκαιρα την συντήρηση του οχήματος τους, για έλεγχο ή αντικατάσταση των φίλτρων καμπίνας του (αλλά και την συντήρηση του A/C τους).

Αξίζει να θυμάστε πως έ
να όχι καλά συντηρησμένο air condition μπορεί να προκαλέσει από δυσάρεστες οσμές μέχρι και πλήρη βλάβη του συστήματος, η οποία καταλήγει να είναι αρκετά κοστοβόρα.

Τα 10 σημεία της Car Check List και στον Ανοιξιάτικο εποχικό

Με αφορμή λοιπόν, τα …ανοιξιάτικα σύγχρονα φαινόμενα , δική μας πρόταση προς τον κάτοχο ενός αυτοκινήτου, είναι να ζητήσει στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο να κάνει έναν minimum «εποχικό» έλεγχο στο SEAT του, στα εξής:
1. Mπαταρία
2. Λάστιχα μόνωσης
3. Μάκτρα υαλοκαθαριστήρων
4. Έλεγχος σταθερότητας οχήματος
5. Φρένα
6. Σύστημα κλιματισμού καμπίνας (Α/
C)
7. Σύστημα διεύθυνσης
8. Εξωτερικά Φωτιστικά
9. Βαλβολίνες
10. Φίλτρα καμπίνας, λαδιού, καυσίμου

 

Αναλώσιμα ή ανταλλακτικά (γνήσια και οικονομικά) και για κατόχους μοντέλων SEAT 4+

Η SEAT είναι μάρκα που επενδύει στην ικανοποίηση (διατήρηση) των κατόχων της.  Ο after sales σχεδιασμός της περιλαμβάνει και την προσφορά πλήρους και οικονομικής γκάμας γνήσιων ανταλλακτικών. Ανταλλακτικών, που ο κάτοχος της μάρκας, μπορεί να βρει άμεσα διαθέσιμο στο επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της.  Έτσι, η SEAT εγγυάται 100% την απόδοση κάθε μοντέλου της σε βάθος χρόνου.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως και για όλα τα οχήματα της με ηλικία 4+ ετών, υπάρχει εναλλακτικός σχεδιασμός κάλυψης τους με την γκάμα των economy ανταλλακτικών της SEAT. Τα “economy” αφορούν μια ακόμη πιο προσιτή λύση ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας & χαμηλότερης τιμής, που έχουν πάρει την έγκριση της SEAT, ώστε να ταιριάζουν πλήρως στα μοντέλα της.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>