Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για την δωρεάν εγγύηση ελαστικών διάρκειας 36 μηνών.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για την δωρεάν εγγύηση ελαστικών διάρκειας 36 μηνών.

Δωρεάν εγγύηση ελαστικών 36 μήνες από την VW

4.007 Επισκέψεις στο άρθρο

H VW προσφέρει για κάθε 2 ή 4 ελαστικά που αγοράζετε και τοποθετούνται στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών της Kosmocar Volkswagen, δωρεάν εγγύηση 36 μηνών, που καλύπτει ζημιά από αιχμηρό αντικείμενο, χτύπημα σε πεζοδρόμιο ή λακκούβα, βανδαλισμό και κλοπή.

Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος στιγμή για την αντικατάσταση των ελαστικών. Όταν παρατηρηθεί έντονη φθορά πρέπει να αντικαθίστανται. Ο λόγος; θα κερδίσεις σε ασφάλεια για σένα, τους τυχόν συνεπιβάτες σου, τους συνάνθρωπους σου που χρησιμοποιούν το ίδιο οδικό δίκτυο με σένα και τους πεζούς. 

Η εγγύηση ελαστικών προσφέρεται με την αγορά 2 ή 4 ελαστικών για Ι.Χ. έως 3,5 τόνους.

Η εγγύηση ελαστικών προσφέρεται με την αγορά 2 ή 4 ελαστικών για Ι.Χ. έως 3,5 τόνους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Επιπλέον, όσο πιο φθαρμένα είναι τα ελαστικά τόσο μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμου γίνεται. Σύμφωνα με οδηγία της Ε.Ε. ένα τυπικό επιβατικό αυτοκίνητο που διανύει  25.000 χλμ. το χρόνο (μάλλον πολλά για τα δεδομένα της χώρας μας), μπορεί να εξοικονομήσει σε καύσιμα από 170 – 230 ευρώ το έτος, αν τα ελαστικά του είναι ποιοτικά και καλοσυντηρημένα. 
 
Για αυτό η VW, σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε τα παλιά φθαρμένα ελαστικά σας με καινούρια προσφέροντας δωρεάν εγγύηση ελαστικών για 36 μήνες. 
 
Η εγγύηση προσφέρεται με την αγορά 2 ή 4 ελαστικών για Ι.Χ. ως 3,5 τόνους και σας αποζημιώνει για ζημιές που προκαλούνται από τις ακόλουθες αιτίες:
  • Αιχμηρά αντικείμενα (ενδεικτικά καρφιά ή γυαλιά), 
  • Απευθείας πρόσκρουση σε πεζοδρόμιο ή λακκούβα 
  • Βανδαλισμό 
  • Κλοπή
Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι, όταν χρειαστείτε κάποια αλλαγή ελαστικού και επισκεφθείτε κάποιο συνεργείο, εξουσιοδοτημένο από την Κosmocar Volkswagen, να έχετε μαζί σας τη βεβαίωση ασφάλισης μαζί με το αντίγραφο τιμολογίου αγοράς, ώστε να υπολογιστεί το κόστος της αποζημίωσης, που ορίζεται από τον πίνακα που ακολουθεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MERCEDES NEW RANGE
OPEL