Η μάρκα έχει πάρει την απόφαση να κάνει την Superveloce Jota ακόμα πιο «exclusive».

Μαθαίνουμε δηλαδή ότι το μοντέλο θα παίρνει ισχύ από έναν αναβαθμισμένο V12 κινητήρα χωρητικότητας 6,5 λίτρων.

Η μάρκα έχει πάρει την απόφαση να κάνει την Superveloce Jota ακόμα πιο «exclusive».

«Aκραία» η Lambo Aventador SV Jota

3.073 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2018)

Kαμιά διάθεση για συμβιβασμούς δεν θα έχει η νέα Aventador Superveloce Jota, όπως αποδεικνύεται από τις πρώτες κατασκοπευτικές της φωτογραφίες.

Τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αρχίσει να ασκούν κριτική στην Lamborghini ισχυριζόμενοι ότι έχει σταματήσει να υιοθετεί ριζοσπαστική σχεδίαση στα μοντέλα της, λανσάροντας μια σπορτίφ αλλά όχι τόσο ακραία σχεδιαστική ταυτότητα.

Η μάρκα όμως είναι έτοιμη να αντικρούσει κάθε τέτοιο ισχυρισμό, αρκεί να δει κανείς την Lamborghini Aventadorn Superveloce Jota που «πιάστηκε» από κατασκόπους να δοκιμάζεται στην πίστα του Nurburgring. Παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο καλύπτεται από καμουφλάζ από άκρη σε άκρη, δεν γίνεται να μην παρατηρήσει κανείς ότι το μοντέλο θα χαρακτηρίζεται από γιγάντιους εισαγωγείς αέρα, σπόιλερ, μεγάλο διαχύτη και επιβλητική πίσω αεροτομή ενώ το αμάξωμα στο σύνολο του αναμένεται να είναι γεμάτο νευρώσεις.
 
Υπάρχουν βέβαια και κάποια πράγματα που δεν μπορούν να διαπιστωθούν μέσα από τις φωτογραφίες αλλά γίνονται γνωστά μέσα από πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία. Μαθαίνουμε δηλαδή ότι το μοντέλο θα παίρνει ισχύ από έναν αναβαθμισμένο V12 κινητήρα χωρητικότητας 6,5 λίτρων με την ιπποδύναμη να «φλερτάρει» με τους 780 ίππους, ώστε να περάσει σε απόδοση ακόμα και την Centenario.

Mπορεί η Aventador Superveloce να ήταν ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο αλλά φαίνεται πως η μάρκα έχει πάρει την απόφαση να κάνει την Superveloce Jota ακόμα πιο «exclusive», κάτι που αναμένεται να αυξήσει σημαντικά την τιμή της.

Η επίσημη παρουσίαση της αναμένεται να γίνει μέσα στο δεύτερο μισό του 2018.

Mercedes
test center