Αυτό είναι το Havelaar Bison.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το Havelaar Bison.

Αμιγώς ηλεκτροκίνητο Pick-up

2.926 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2017)

Η εξέλιξη των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων είναι κάτι το οποίο απασχολεί τις αυτοκινητοβιομηχανίες, ωστόσο στις εκδόσεις όπου δίνουν βάση κατά κύριο λόγο, δεν περιλαμβάνονται τα Pick-up. Κάτι το όποιο έκανε μια εταιρεία από τον Καναδά.

Συγκεκριμένα η start-up εταιρεία Havelaar στο πλαίσιο μια έκθεσης, παρουσίασε το Havelaar Bison, ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο Pick-up, το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτεί τόσο η κατηγορία των Pickup, όσο και αυτή των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.

Το Bison στηρίζεται σε ένα σασί από χάλυβα, το οποίο είναι ενισχυμένο από ίνες άνθρακα.

Το Bison στηρίζεται σε ένα σασί από χάλυβα, το οποίο είναι ενισχυμένο από ίνες άνθρακα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Bison στηρίζεται σε ένα σασί από χάλυβα, το οποίο είναι ενισχυμένο από ίνες άνθρακα. Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, έχουν τοποθετηθεί δύο ηλεκτροκινητήρες, όπου τους οποίους, ο ένας μεταφέρει την κίνηση στους μπροστά και ο άλλος στους πίσω τροχούς. Οι επιδόσεις του κινητήρα δεν έγιναν γνωστές, όμως οι άνθρωποι της εταιρείας γνωστοποίησαν, πως με μόλις μια φόρτιση ο «βίσωνας», μπορεί να διανύσει μέχρι και 300 χιλιόμετρα.
Το μπροστινό μέρος του οχήματος διαθέτει προβολείς με έντονες γωνίες και πλαστικούς αεραγωγούς, ενώ στο αμάξωμα υπάρχουν δυναμικές γραμμές . Το εσωτερικό του, έλαβε έμπνευση από το τελευταίο μοντέλο της Tesla, παρουσιάζοντας μια μεγάλη οθόνη αφής στο ταμπλό, η οποία συνδυάστηκε με μια ψηφιακή οθόνη οργάνων.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση σχετικά με το εάν ή πότε το συγκεκριμένο όχημα θα φτάσει στη γραμμή παραγωγής.     
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
peugeot