Απίστευτο ποσό για Ferrari
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Απίστευτο ποσό για Ferrari

1.659 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2016)

Η Ferrari 275 GTS/4 NART Spider κατασκευάστηκε σε μόλις 10 αυτοκίνητα και το γεγονός ότι είναι η μοναδική που πωλείται στην Ευρώπη αυξάνει κατακόρυφα την αξία της. Δείτε πόσα λεφτά αναμένεται να πιάσει σε δημοπρασία.

Ένα σπάνιο μοντέλο θα δημοπρατηθεί τις επόμενες ημέρες στο Μονακό. Πρόκειται για την Ferrari 275 GTS/4 NART Spider by Scaglietti του 1968, την τελευταία από τις 10 NART Spiders που βγήκαν από το εργοστάσιο της ιταλικής φίρμας, αλλά και το τρίτο από το τέλος μοντέλο της σειράς 275. Το γεγονός ότι είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που πωλείται στην Ευρώπη, αλλά και η πιστοποίηση γνησιότητας της Ferrari την καθιστά ακόμα πιο συλλεκτική αυξάνοντας την αξία της.
Αναλυτικότερα, το συγκεκριμένο μοντέλο φέρει αριθμό 11057, ήταν το μοναδικό αυτοκίνητο που βγήκε από το εργοστάσιο στο χρώμα Grigio Scuro και κάτω από το καπό του κρύβει έναν κινητήρα Colombo V12 χωρητικότητας 3.286 κ.εκ που αποδίδει 300 ίππους.
Στο πέρασμα των χρόνων, η Ferrari 275 GTS/4 NART Spider δεν «πέρασε» και από λίγα χέρια. Αγοράστηκε το 1968 από έναν συνταγματάρχη της Λεγεώνας των ξένων στην κατοχή του οποίου έμεινε για 14 χρόνια, έπειτα βρέθηκε στα χέρια ενός Ελβετού συλλέκτη όπου για πρώτη φορά αναπαλαιώθηκε. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στην Αγγλία προκειμένου να μεταβιβαστεί στο νέο ιδιοκτήτη, ενώ μέχρι σήμερα έχει πωληθεί σε πολλούς λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από μερικά χρόνια βάφτηκε εξωτερικά κόκκινη, ενώ το 2009 αναβαθμίστηκε και το σαλόνι της.
Η δημοπρασία του συγκεκριμένου μοντέλου θα γίνει στις 14 Μαΐου από την εταιρεία RM Sotheby's, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα της, η τιμή της «Ιταλίδας καλλονής» θα ξεκινήσει από τα 19 εκατομμύρια ευρώ και εκτιμάται ότι θα αγγίξει ακόμα και τα 23, στόχος αρκετά προσιτός αν αναλογιστεί κανείς την σπανιότητα του εν λόγω μοντέλου. Μένουν λίγες ημέρες λοιπόν για να μάθουμε την τελική τιμή πώλησής της. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green