Αρχές βρήκαν κλεμμένο Tesla Model S σε κομμάτια!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αρχές βρήκαν κλεμμένο Tesla Model S σε κομμάτια!

4.852 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2017)

Oδηγός φορτηγού ήθελε να μπει στη Γερμανία με μέρη και εξαρτήματα από κλεμμένο Model S. Πώς κατάφεραν να κλέψουν το θεωρητικά ασφαλέστερο ηλεκτρικό σύστημα ασφαλείας;

Όταν πρόκειται να κλέψεις αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας που είναι εξοπλισμένα με σύστημα εντοπισμού GPS τότε θα ήταν καλύτερο να το αποφύγεις. Από την άλλη πλευρά φαίνεται πως κάποιοι κλέφτες μπορούν να κάνουν και τέτοια αυτοκίνητα να γίνονται «καπνός» σαν αυτό το ολοκαίνουριο Τesla.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σύμφωνα με διεθνή μέσα που ειδικεύονται σε ειδήσεις σχετικά με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ένας τρόπος να αποφύγεις την σύλληψη είναι να κάνεις τα αυτοκίνητα αυτά κομμάτια. Μια τέτοια περίπτωση συνέβη στην Γερμανία όπου οι τοπικές αρχές σταμάτησαν ένα φορτηγό για έλεγχο ρουτίνας όταν αυτό προσπάθησε να περάσει τα σύνορα της Γερμανίας από την Ολλανδία. Μέσα του, βρήκαν μερικά μέρη από κάποιο Tesla Model S.
 
Το περίεργο είναι ότι ο 40χρονος οδηγός είχε τα απαραίτητα χαρτιά ότι τα είχε αγοράσει στο Aμστερνταμ, ωστόσο οι αστυνομικοί το ερεύνησαν και βρήκαν ότι τα μηχανικά μέρη που είχε στην κατοχή του ο οδηγός άνηκαν σε ένα Model S που είχε κλαπεί πριν 4 μέρες στην Ολλανδία και φυσικά τα χαρτιά του ήταν πλαστά.

Δεν εξακριβώθηκε ο τρόπος που κατάφεραν να το κλέψουν με τις αναφορές να κάνουν λόγο ότι είτε χρησιμοποίησαν κάποιο γερανό είτε βρήκαν τρόπο να ξεκλειδώσουν το ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MERCEDES NEW RANGE
OPEL