Η καλπάζουσα γοητεία του Κυπέλλου φαίνεται από τη συμμετοχή 12 νέων οδηγών.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η καλπάζουσα γοητεία του Κυπέλλου φαίνεται από τη συμμετοχή 12 νέων οδηγών.

Αρχίζει το Opel Rallye Cup

2.689 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2017)

Η 5η σεζόν του πιο σκληρού κυπέλλου ράλι στην Ευρώπη ξεκινά στις 7-8 Απριλίου. Ποια είναι τα φαβορί;

Στις 7-8 Απριλίου ξεκινά η νέα αγωνιστική περίοδος του ADAC Opel Rallye Cup με το ADAC Hessen Rallye Vogelsberg, στην περιοχή της πόλης Schlitz, κοντά στη Fulda. Στην πέμπτη του χρονιά, το Cup δεν έχει χάσει καθόλου τη λάμψη του – το αντίθετο μάλιστα: το 2017 οι συμμετοχές είναι περισσότερες και πιο διεθνείς από ποτέ. 24 οδηγοί από 12 χώρες στο τιμόνι των – ίδιων για όλους – αγωνιστικών Opel ADAM Cup, θα δώσουν μάχες για βαθμούς και χρηματικά έπαθλα, ενώ θα έχουν την τρομερή ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση στην εργοστασιακή ομάδα ADAC Opel Rallye Junior Team, η οποία έχει προκαλέσει αίσθηση στο Πρωτάθλημα FIA ERC Junior από το 2015 με το ταχύτατο Opel ADAM R2.

Είναι δύσκολο να πεις ποιος είναι φαβορί φέτος.

Είναι δύσκολο να πεις ποιος είναι φαβορί φέτος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η καλπάζουσα γοητεία του Κυπέλλου φαίνεται από τη συμμετοχή 12 νέων οδηγών το 2017, με τον Tom Kässer και τη συνοδηγό Stephanie Voigtländer ανάμεσά τους, περσινούς νικητές του ADAC Opel Rallye Academy. Οι Christoph Hilmes, Maximilian Schmidt και Thomas Weirather, μικρότερος αδερφός της αθλήτριας αλπικού σκι Tina Weirather, είναι τρεις ακόμη “απόφοιτοι” της Ακαδημίας που αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο ADAC Opel Rallye Cup.
 
Είναι δύσκολο να πεις ποιος είναι φαβορί φέτος. Ο Δανός Jacob Lund Madsen, που επιστρέφει, έχει ήδη αποδείξει το μεγάλο ταλέντο του το 2014 και το 2015 και σίγουρα είναι ένα από τους υποψήφιους για τον τίτλο, όπως και ο 2ος στο Cup πέρυσι, Σουηδός Tom Kristensson. Επίσης, ο ¶γγλος Frederic Field, ο Grégoire Munster από το Λουξεμβούργο και ο Γάλλος Frederic Hauswald κάνουν το ντεμπούτο τους στο ADAC Opel Rallye Cup και σύμφωνα με έμπειρους παρατηρητές είναι πολύ καλοί και οι τρεις. Υπάρχουν ακόμη πολλά υποσχόμενα ταλέντα στις τάξεις των νεαρών Γερμανών οδηγών. Το Μάρτιο, ο Nico Knacker νίκησε στο δοκιμαστικό γύρο του Cup στο ράλι ADAC Saarland-Pfalz με ένα δευτερόλεπτο διαφορά από τον Johannes Dambach.

Οι θεατές θα απολαύσουν συναρπαστικές μάχες στο δευτερόλεπτο και τρομερή δράση στις ειδικές διαδρομές. Οι ΅μυημένοιΆ θεατές δεν θα θέλουν να φύγουν από την ειδική διαδρομή προτού περάσει η αρμάδα των Opel ADAM.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green