Aston Martin: Ανακοίνωσαν 400 νέες θέσεις εργασίας

Aston Martin: Ανακοίνωσαν 400 νέες θέσεις εργασίας

1.112 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2024)

- Στις εγκαταστάσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Με μισθό μεταξύ 55.000-61.000 ευρώ
- Αναμένεται καλή χρονιά με τον ερχομό της νέας Vantage

Στις εγκαταστάσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο

Περισσότερους από 400 νέους τεχνικούς θέλει να προσλάβει η Aston Martin στις εγκαταστάσεις της στο Gaydon του Warwickshire και στο St Athan της Ουαλίας για να υποστηρίξει την παραγωγή της επόμενης γενιάς σπορ αυτοκινήτων και της DBX707. Σε πρόσφατη δήλωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της, η εταιρία θέλει να αυξήσει το εργατικό δυναμικό της λόγω αυξανόμενης ζήτησης στην αγορά για την DBX707 αλλά και για να φέρει εις πέρας την παραγωγή των δύο νέων μοντέλων που παρουσίασε της DB12 και της Vantage. Παράλληλα η εταιρία ετοιμάζεται να παρουσιάσει και άλλα, φρέσκα μοντέλα εντός του 2024.  

Με μισθό μεταξύ 55.000-61.000 ευρώ

Τυχόν ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις εργασίας στην υπερπολυτελή εταιρία αυτοκινήτων μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους στην ιστοσελίδα ManPower. Μεταξύ των θέσεων που είναι ανοιχτές περιλαμβάνονται ένας ειδικός για την επισκευή αμαξωμάτων, ένας επισκευαστής αυτοκινήτων, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψεκαστής βαφής. Όλες οι θέσεις έρχονται με ικανοποιητικότατους μισθούς που κυμαίνονται από 55.000 έως 61.000 ευρώ. Στο συμβόλαιο περιλαμβάνονται διακοπές επί πληρωμή, ασφάλεια, σύνταξη και υπερωρίες. 

Αναμένεται καλή χρονιά με τον ερχομό της νέας Vantage

Η νέα Vantage αναμένεται να είναι και το πιο πετυχημένο μοντέλο της Aston Martin στον τομέα των πωλήσεων φέτος. To supercar έρχεται με έναν αναβαθμισμένο V8 4,0 λίτρων με διπλό turbo που προσφέρει 656 ίππους και 800 Nm ροπής. Η νέα Vantage έρχεται και με μια σειρά αναβαθμίσεων στις αναρτήσεις, στα φρένα και μια γενικότερη ανανέωση στην σχεδίαση της.

Toyota
KIA