Δια χειρός Mcchip βελτιώθηκε το Audi S8 Plus φτάνοντας τους 800 ίππους ισχύος.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δια χειρός Mcchip βελτιώθηκε το Audi S8 Plus φτάνοντας τους 800 ίππους ισχύος.

Audi S8 με 800 PS

5.829 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2016)

Τα 610 άλογα της εργοστασιακής έκδοσης του Audi S8 Plus, φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετά για τους ανθρώπους της Mcchip-DKR κι έτσι έκαναν εκτεταμένες αλλαγές που οδήγησαν στην αύξηση της ιπποδύναμης κατά 200 άλογα ισχύος.

Για να συμβεί τέτοια αύξηση στην ιπποδύναμη, από τον ήδη πιεσμένο κινητήρα, έπρεπε να γίνουν ριζικές αλλαγές στα περιφερειακά τμήματα. Η εργοστασιακή εξάτμιση αντικαταστάθηκε από ειδικής κατασκευής χειροποίητη ολόσωμη εξάτμιση, δια χειρός Capristo. Το πακέτο βελτίωσης περιλαμβάνει custom καζάνια, που κάνουν τον κινητήρα να «αναπνέει» καλύτερα, καθώς επίσης και φαρδύτερα downpipes. 
Η «θηριώδης» ιπποδύναμη των 800 ίππων έρχεται από τον γνωστό V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων με διπλό τούρμπο, που έδινε ιπποδύναμη ίση με τον V10 κινητήρα (610 PS, 560 Nm) που κρύβεται κάτω από το καπό του Audi R8 V10 Plus και έχουμε οδηγήσαμε στο Ίνγκολσταντ.
Ο 4λιτρος V8 δέχτηκε βελτίωση τρίτου σταδίου, με νέα χαρτογράφηση στον εγκέφαλο και μεγαλύτερες τουρμπίνες. Παρόλα αυτά για να κρατήσει τον κομψό χαρακτήρα του το μοντέλο, αλλά και να κυκλοφορεί incognito, οι μηχανικοί της Mcchip έχουν φροντίσει να «κουμπώνει» το πλαστικό κάλυμμα του κινητήρα και να δείχνει σαν να βγήκε μόλις από το εργοστάσιο.
Δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τις επιδόσεις του βελτιωμένου Audi S8 στο δρόμο, μιας και δεν έχουν γίνει επίσημες δοκιμές από τον βελτιωτικό οίκο, αλλά υπάρχουν υποψίες ότι θα αγγίξει την τελική ταχύτητα κάποιων supercars. Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι στο δυναμόμετρο ο πολυτελής «πύραυλος» έβγαλε 800 άλογα με 927 Nm ροπής. 

Στο δυναμόμετρο ο πολυτελής «πύραυλος» έβγαλε 800 άλογα με 927 Nm ροπής.

Στο δυναμόμετρο ο πολυτελής «πύραυλος» έβγαλε 800 άλογα με 927 Nm ροπής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda