Ξεκινούν οι επισκευές όσον αφορά τον ένοχο κινητήρα ΕΑ189 της VW.

Ξεκινούν οι επισκευές όσον αφορά τον ένοχο κινητήρα ΕΑ189 της VW.

Ανάκληση για το dieselgate στην Ευρώπη

4.396 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2016)

Η αρχή μηχανοκίνητων οχημάτων της Γερμανίας έδωσε στην Volkswagen την τελική έγκριση, για ανάκληση και επισκευή όλων των οχημάτων που επηρεάζονται από το dieselgate.

Μια σημαντική εξέλιξη που αφορά το Dieselgate έλαβε χώρα. Συγκεκριμένα, η Volkswagen πλέον έχει έγκριση από τις γερμανικές αρχές, για να ξεκινήσει τις διαδικασίες επισκευής όλων των «ένοχων» αυτοκινήτων diesel στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η αρχή μηχανοκίνητων οχημάτων της Γερμανίας KBA ενέκρινε την έναρξη των διαδικασιών, οι οποίες αφορούν τα οχήματα με τους κινητήρες της οικογένειας EA189, που έφεραν το επίμαχο λογισμικό που ξεγελούσε τις μετρήσεις NOx. Περίπου 11 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως ήταν εξοπλισμένα με τους κινητήρες αυτούς.
Η Volkswagen με την σειρά της ανακοινώνει ότι οι Ευρωπαίοι αλλά και οι διεθνείς κάτοχοι των επηρεαζόμενων αυτοκινήτων θα ειδοποιηθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να προσκομίσουν το όχημά τους στο επίσημο συνεργείο της επιλογής τους, ενώ κατά την διάρκεια της επισκευής η VW θα παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης.

Η KBA ανακοίνωσε ότι οι επισκευές που θα γίνουν «δεν θα επηρεάζουν με κανένα τρόπο την κατανάλωση καυσίμου, την απόδοση του κινητήρα και τον θόρυβο», ενώ μετά την επισκευή τα αυτοκίνητα θα είναι απολύτως νόμιμα. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN