Εξωτερικά το DS 4 Esprit de Voyage ξεχωρίζει από χαρακτηριστικές λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο και τα χρωμιωμένα στοιχεία.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εξωτερικά το DS 4 Esprit de Voyage ξεχωρίζει από χαρακτηριστικές λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο και τα χρωμιωμένα στοιχεία.

Συλλεκτική έκδοση Esprit de Voyage (Πνεύμα του Ταξιδιού)

9.016 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2024)

H DS Automobiles ακολουθεί τα χνάρια των οίκων μόδας και της υψηλής ραπτικής παρουσιάζοντας την πρώτη της Collection με την ονομασία Esprit de Voyage (Πνεύμα του Ταξιδιού). Με αυτόν τον τρόπο η premium γαλλική φίρμα στοχεύει αυτούς που θέλουν το κάτι ακόμα παραπάνω σε φινέτσα και προηγμένη τεχνολογία. Ένα από τα δύο μοντέλα που λανσάρουν την ιδιαίτερη αυτή Collection είναι το plug-in υβριδικό DS 4 E-TENSE των 225 ίππων (το άλλο μοντέλο είναι το επίσης plug-in υβριδικό DS 7 E-TENSE με 225 ή 300 άλογα). Στην πράξη, το DS 4 Esprit de Voyage που δοκιμάζουμε, βασίζεται στην έκδοση Rivoli και εισάγει αποκλειστικές λεπτομέρειες και αρκετά στοιχεία επιπλέον εξοπλισμού. Η τιμή του είναι στα 55.500 ευρώ, ήτοι 3.000 ευρώ πάνω από την ήδη πλούσια έκδοση Rivolli και αφορά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Πως ξεχωρίζει όμως το DS 4 Esprit de Voyage;


Ξεχωρίζει η ειδική σχεδίαση με χάραξη λέιζερ στα καλύμματα των καθρεπτών.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ξεχωρίζει η ειδική σχεδίαση με χάραξη λέιζερ στα καλύμματα των καθρεπτών.


Εξωτερικά υπάρχουν χαρακτηριστικές λεπτομέρειες όπως η ειδική σχεδίαση με χάραξη λέιζερ στα καλύμματα των καθρεπτών, το μπροστινό μέρος με τα DS WINGS σε γυαλιστερό μαύρο, οι προβολείς DS MATRIX LED VISION και η μάσκα ενισχυμένη με χρωμιωμένες λεπτομέρειες. Επίσης το πλαίσιο του παμπρίζ και το πορτμπαγκάζ που είναι ντυμένα με γυαλιστερό μαύρο διακοσμητικό και οι γκρι τροχοί 19 ιντσών με την ονομασία CANNES, έχουν φινίρισμα «διαμαντένιο», ενώ τα 6 διαθέσιμα χρώματα για το αμάξωμα μπορούν να συνδυαστούν με μαύρη οροφή Perla Nera.
 

Σελίδα 1Δοκιμή: DS 4 E-Tense με 225 PS στη συλλεκτική έκδοση Esprit de Voyage
Σελίδα 2Συλλεκτική έκδοση Esprit de Voyage (Πνεύμα του Ταξιδιού)
Σελίδα 3Εσωτερικό: Φωτεινό, πολυτελές και με… της Παναγιάς τα μάτια
Σελίδα 4Κινητήρας-Επιδόσεις: Σβέλτο με μόλις 5,1 λτ./100 χλμ.
Σελίδα 5Στο δρόμο: Full της άνεσης
Σελίδα 6Η γνώμη μας
Σελίδα 7Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά
test center
Mitsubishi