Ιδιαίτερα σπορτίφ είναι ο διάκοσμος στο εσωτερικό της E-Pace (ειδικά στην έκδοση της δοκιμής) με καλή ποιότητα και σύγχρονα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας.

Ο πίνακας οργάνων είναι ευανάγνωστος και έχει σπορ αισθητική.

Ομορφοι είναι οι διακόπτες του συστήματος ψύξης/θέρμανσης με ενσωματωμένες οθόνες λειτουργίας.

To σύστημα infotainment Touch Pro με την οθόνη αφής των 10 ιντσών, είναι από τα πιο άμεσα στη λειτουργία και εύκολα στη χρήση συστήματα της αγοράς.

O χώρος για τα πόδια των πίσω επιβατών είναι υπεραρκετός για άτομα ακόμα και άνω του μέσου ύψους.

O χώρος αποσκευών είναι ιδιαίτερα μεγάλος για τα δεδομένα της κατηγορίας και των διαστάσεών της, με όγκο 577 λίτρων.

Εσωτερικό: Σπορ αισθητικά με καλή ποιότητα και φινίρισμα

31.564 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2018)

Το εσωτερικό της Jaguar E-Pace είναι όμορφο σχεδιαστικά με έντονα σπορτίφ διάκοσμο αλλά και σύγχρονα στοιχεία, ενώ εκφράζει πολυτέλεια και premium χαρακτήρα χωρίς ωστόσο αυτός να είναι τόσο έκδηλος όσο στα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας. Αρχικά, η έντονα κεκλιμένη τοποθέτηση της κεντρικής κονσόλας δημιουργεί ένα όμορφο με οδηγοκεντρική προσέγγιση αποτέλεσμα που ευχαριστεί, ενώ η πρακτική και όμορφη οθόνη αφής 10 ιντσών του συστήματος infotainment Touch Pro στο πάνω μέρος του ταμπλό, κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο μέσω της απεικόνισης όσο και μέσω της γρήγορης και πρακτικής του λειτουργίας. Ο πίνακας οργάνων είναι και εκείνος σύγχρονος και αλλάζει χρωματισμό ανάλογα με την επιλογή του συστήματος παραμετροποίησης (Dynamic Mode), ενώ τον σπορ χαρακτήρα της E-Pace έρχεται να τονίσει η εξαιρετική θέση οδήγησης για τα δεδομένα των SUV. Το ευανάγνωστο HUD, οι ενσωματωμένες οθόνες στα χειριστήρια του κλιματισμού για τις λειτουργίες αυτού και το εξαιρετικό ηχοσύστημα της Meridian συμπληρώνουν το ξεχωριστό και πολυτελές προφίλ και αυτής της Jaguar.

Αν και η Jaguar ακολουθεί σε πολλά σημεία μια δική της φιλοσοφία και «αρχιτεκτονική» -ευτυχώς όχι στα βασικά χειριστήρια-, η εργονομία είναι καλή παρά την παρουσία πολλών διάσπαρτων διακοπτών. 

Η ποιότητα είναι πολύ καλή με μαλακά υλικά σε όλο το εσωτερικό, ενώ η επένδυση δέρματος με τις εμφανείς ραφές (κόκκινες στην έκδοση της δοκιμής) της χαρίζουν μια ιδιαίτερη νότα πολυτέλειας. Αντίστοιχα προσεγμένο είναι και το φινίρισμα αλλά και η συναρμολόγηση, στοιχεία που σαφέστατα παίζουν ιδιαίτερο ρόλο σε μια πρόταση αυτής της κατηγορίας και τιμής. 

Χώροι
Η Jaguar E-Pace από άποψη διαστάσεων τοποθετείται ακριβώς μέσα στην μικρομεσαία premium κατηγορία κάτι που συνεπάγεται επάρκεια χώρων για μια 4μελή οικογένεια. Στην πράξη, ο χώρος για τα πόδια των πίσω επιβατών είναι υπεραρκετός για άτομα ακόμα και άνω του μέσου ύψους, ενώ ο χώρος για τα κεφάλια τους χωρίς να είναι ιδιαίτερα μεγάλος, ικανοποιεί. Ελαφρώς μεγαλύτερο ωστόσο είναι το διαθέσιμο συνολικό πλάτος του πίσω καθίσματος που οφείλεται στο αυξημένο πλάτος γενικά της E-Pace, ενώ ο χώρος αποσκευών είναι ιδιαίτερα μεγάλος για τα δεδομένα της κατηγορίας και των διαστάσεών της, με όγκο 577 λίτρων. Το ψηλό κατώφλι φόρτωσης δυσχεραίνει ελαφρώς την μεταφορά μεγάλων αντικειμένων, ωστόσο ο χώρος είναι βαθύς και επίπεδος. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER