2 φωτογραφίες »

To Swift Sport είναι και στην ήπια υβριδική του έκδοση πολιτισμένο αλλά και σπορτίφ. Είναι σταθερό και σβέλτο σε ανοιχτές διαδρομές και κρατάει γερά στις στροφές, προβάλλοντας και ευχάριστα ρυθμίσιμη συμπεριφορά.

Στο δρόμο: Sport όχι μόνο ως έκδοση

28.674 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2020)

Η έκδοση Sport του Swift πέραν του εξοπλισμού και του αισθητικού πακέτου που περιλαμβάνει, τιμά την ονομασία του και στον δρόμο. Όχι πως άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά του υβριδικού Swift βέβαια, ωστόσο για άλλη μια φορά παραμένει ιδιαίτερα ευχάριστο με τον οδηγοκεντρικό και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του. Όπως και το προκάτοχο μοντέλο, διαθέτει αμορτισέρ της Monroe, παχιές αντιστρεπτικές με βάσεις από Teflon, πλήμνες με ενσωματωμένα ρουλεμάν, και την ελαφριά και ικανή πλατφόρμα, ενώ υιοθετεί την λογική του φαρδιού μετατροχίου και του κοντού μεταξονίου. Στην πράξη είναι σφιχτό αλλά χωρίς να «κοπανάει» ευχαριστώντας τόσο εντός πόλης με την ευελιξία του όσο και εκτός με την άνεσή του.

Στο φυσικό του περιβάλλον όμως που είναι οι σφιχτές «στροφοδιαδρομές», ξεχωρίζει με την συμπεριφορά του. Το μπροστινό σύστημα είναι ακριβές στην τοποθέτηση και ανάλογα με τους χειρισμούς του οδηγού του το πίσω μέρος ακολουθεί την διαδικασία και ρυθμίζει την συμπεριφορά του, με το ESP να επιτρέπει να γίνεται αυτό όσο χρειάζεται. Η απόκριση του κινητήρα, το κιβώτιο και τα φρένα συμπληρώνουν τον σπορ χαρακτήρα του, θα θέλαμε ωστόσο λίγο καλύτερη αίσθηση από το τιμόνι του. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ford
test center