O Stefano Domenicali

O Stefano Domenicali

Domenicali: Όχι ακόμα F1 για Lamborghini

3.364 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2017)

Ο Stefano Domenicali της Lamborghini δήλωσε ότι η Formula 1 ενδιαφέρει ακόμη την εταιρεία, ωστόσο μια πιθανή είσοδός της στο άθλημα θα πρέπει να γίνει υπό άλλες συνθήκες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lamborghini, Stefano Domenicali, μίλησε για την πιθανότητα εισόδου της εταιρείας στην Formula 1, ένα ενδεχόμενο που δεν έχει πάψει ποτέ να έχει ενδιαφέρον για αυτήν.  Ωστόσο, ο Domenicali κάνει σαφές ότι, με το παρόν καθεστώς στο άθλημα, κάτι τέτοιο είναι αδύνατον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μιλώντας στο Αυστραλιανό περιοδικό Motoring, ο Domenicali είπε συγκεκριμένα: «Αγγίζετε μια πολύ ευαίσθητη χορδή της καρδιάς μου και θα είμαι τελείως ανοιχτός μαζί σας. Σήμερα, έχουμε άλλες προτεραιότητες και πρέπει να είμαστε τελείως συγκεντρωμένοι σε αυτές. Αύριο;… Επειδή ο μηχανοκίνητος αθλητισμός ήταν πάντα μέρος της Lamborghini, αν η πλατφόρμα αλλάξει και εμείς έχουμε την απαραίτητη σταθερότητα… γιατί όχι; Θα μπορούσαμε»

«Για εμάς, το να μπούμε στο άθλημα με το επίπεδο κόστους που απαιτείται, όχι μόνο για να εισέλθουμε αλλά και για να είμαστε ανταγωνιστικοί, είναι πολύ μακριά από αυτά που κάνουμε τώρα. Αν δούμε κάποια γέφυρα ή κάποια αλλαγή στο περιβάλλον, νομίζω αξίζει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MERCEDES NEW RANGE
OPEL