Αισθητά πιο δυνατή,επιδόσεις που κόβουν την ανάσα

Για να αποκτήσει κάποιος το πακέτο βελτίωσης θα πρέπει να ξοδέψει 12.800 ευρώ

Δυνατότερη Mercedes AMG C63

1.934 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2017)

Σε μία εντυπωσιακή αναβάθμιση της Mercedes AMG C63 προχώρησε η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων VATH.

Εξωτερικά δεν διαφέρει από την κανονική AMG C63, όμως η VATH κατόρθωσε να δώσει στο ήδη γρήγορο και δυνατό μοντέλο απίθανες δυνατότητες, αντλώντας κάθε σταγόνα δύναμης από τον 4 λίτρων, τούρμπο, V8, κινητήρα. Πράγματι, η αναβάθμιση των τεχνικών χαρακτηριστικών είναι εντυπωσιακή, καθώς ο κινητήρας της AMG ανέβηκε σε τρομερά επίπεδα. 

Ενώ λοιπόν μία κανονική C63S αποδίδει ιπποδύναμη 510 αλόγων και ροπή 700 Νm, το δημιούργημα της VATH φθάνει σε επίπεδα όπως αυτά των 700 αλόγων και των 900 Nm. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να μειωθεί ο χρόνος επιτάχυνσης από 0 σε 100 χλμ/ώρα από το ήδη εντυπωσιακό 4,1 δευτερόλεπτα σε 3,3 δευτερόλεπτα.
Επιπλέον, όπως είναι φυσικό και η τελική ταχύτητα έχει αυξηθεί σημαντικά, καθώς ο κόφτης που έχει το κανονικό μοντέλο του επιτρέπει να φθάσει μέχρι τα 250 χλμ/ώρα , ή 290 χλμ/ώρα για όποιον έχει αποκτήσει το AMG Driver`s Package. Στην βελτίωση της Vath όμως αυτό αλλάζει και το όριο ταχύτητας αγγίζει το εξωπραγματικό 340 χλμ/ώρα, όση ακριβώς είναι και η τελική ταχύτητα μιας Porsche 911 GT2 RS. 

Ακόμη, όσον αφορά το εσωτερικό δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες μέχρι στιγμής, η VAT αναφέρει όμως ότι έχει εξοπλίσει το μοντέλο με διαφορετικό δάπεδο, καθώς επίσης και με διαφορετικό πίνακα οργάνων. 
Σημειώνεται ότι το πακέτο αναβάθμισης της δύναμης του αυτοκινήτου κοστίζει 12.800 ευρώ, ενώ για όσους είναι πρόθυμοι να πληρώσουν άλλα 3.440 ευρώ διατίθεται και σύστημα εξατμίσεων, που αυξάνει σημαντικά τον θόρυβο. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα μετά από αίτημα του πελάτη να προστεθούν αναβαθμισμένες αναρτήσεις, φρένα και ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

CORAL GAS PASXA
fiat