Επιβλητική και ογκώδης η μπροστινή όψη του νέου SUV.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Επιβλητική και ογκώδης η μπροστινή όψη του νέου SUV.

Έφτασε η G 650 Landaulet

3.774 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2017)

Η νέα G650 έφτασε και προκαλεί με την ογκώδη εμφάνισή της και τις ισχυρές επιδόσεις της. Ωστόσο δεν υστερεί στον τομέα της πολυτέλειας καθώς φέρει όλα τα χαρακτηριστικά που αρμόζει σε ένα αυτοκίνητο της Γερμανικής μάρκας.

Αρχικά το Mercedes-Benz G-Wagen σχεδιάστηκε σαν ένα στρατιωτικό όχημα, όμως στο πέρασμα των ετών, η πολιτική έκδοσή του έχει γίνει περιζήτητο αντικείμενο «μόδας» για τους κατ εξοχήν πλούσιους και διάσημους σε όλο τον κόσμο. Στην 38η χρονιά του, το θηριώδες G 650 θεωρείται πιο επιτυχημένο από ποτέ.

Παρατηρώντας το στο πλάι, πρόκειται σίγουρα για ένα Off-Road που σε γοητεύει.

Παρατηρώντας το στο πλάι, πρόκειται σίγουρα για ένα Off-Road που σε γοητεύει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το νέο SUV της Μercedes-Benz χρησιμοποιεί έναν άξονα κατά 22,8 χιλιοστά μεγαλύτερο από υπόλοιπα μοντέλα της σειράς G, διαθέτει ηλεκτρική κουκούλα και τροφοδοτείται από έναν V12 κινητήρα, χωρητικότητας 6.0 λίτρων, ο οποίος τροφοδοτεί την G65 AMG.
Xωρίς αμφιβολία, ο κινητήρας αυτός τοποθετείται πολύ ψηλά στη μηχανική εξέλιξη της Γερμανικής μάρκας, καθώς παράγει 630 ίππους και 1000Νm ροπής. Η ισχύς συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και στο πεδίο των επιδόσεων, το ογκώδες SUV, βάρους 3.3 τόνων, χρειάζεται κάτω από 6 δλ για τα 0-100χλμ/ώρα, με την τελική ταχύτητα να έχει ρυθμιστεί στα 180χλμ/ώρα.

Οι Off-Road δυνατότητές του είναι πραγματικά εντυπωσιακές, με τα ελαστικά διαστάσεων 325/55 και την επιλογή τριών μπλοκέ διαφορικών να το καθιστούν ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε διαδρομή.
Φυσικά υπάρχει και ένας άλλος τομέας, όπου το G650 είναι κορυφαίο. Η πολυτέλεια της Mercedes-Benz είναι χαρακτηριστική, με δερμάτινα καθίσματα της Maybach εμπρός και πίσω και την τεχνολογία στο Tech κομμάτι του αυτοκινήτου να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.
Το G650 θα είναι διαθέσιμο σε 4 αποχρώσεις και φημολογείται πως η Γερμανική μάρκα θα κατασκευάσει 99 αυτοκίνητα τα οποία θα αρχίσουν να παραδίδονται από το Φθινόπωρο του 2017.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green