«Έφυγε» η Sabine Schmitz

2.362 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2021)

Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς η «βασίλισσα του Ring», Sabine Schmitz έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών.


Ο κόσμος των μηχανοκίνητων αθλημάτων βυθίστηκε στο πένθος, αφού σήμερα έμαθε ότι η Sabine Schmitz, γνωστή και ως «η βασίλισσα του Nürburgring», πέθανε, σε ηλικία 51 ετών, μετά από χρόνια καταπολέμησης του καρκίνου.
 
Πολλοί ίσως γνώρισαν την Sabine Schmitz μέσα από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στο Top Gear, ωστόσο μέχρι σήμερα αποτελεί τη μοναδική γυναίκα που έχει κερδίσει έναν αγώνα 24 ωρών στην «Πράσινη Κόλαση». Μάλιστα στο άκουσμα της είδησης η διοίκηση της πίστας του Nurburgring προχώρησε σε επίσημη δήλωση στην οποία ανέφερε: «Το Nurburgring έχασε την πιο διάσημη γυναίκα οδηγό αγώνων. Η Sabine Schmitz πέθανε πολύ νωρίς μετά από μια μακρά ασθένεια. Θα μας λείψει η χαρούμενη φύση της. Αναπαύσου εν ειρήνη Sabine!».
 
Η Sabine Schmitz τα τελευταία χρόνια έδινε το δικό της αγώνα κόντρα στον καρκίνο, ωστόσο όπως φάνηκε ήταν ίσως ο μοναδικός που δεν μπόρεσε να κερδίσει.
 
Όλοι γνωρίζουμε ότι η ζωή είναι ένα ταξίδι και όπως κάθε ταξίδι, υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος, χωρίς όμως να ξέρουμε πότε αυτό θα ολοκληρωθεί. Γι` αυτό πρέπει πάντα να απολαμβάνουμε κάθε λεπτό της ζωής και να προσπαθούμε να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Η Sabine Schmitz αποτελεί το παράδειγμα ενός ανθρώπου που έζησε τα όνειρά της στο έπακρο, έστω και αν η εκκίνηση για το τελευταίο της ταξίδι έγινε πολύ νωρίς. 

MERCEDES ANTALLAKTIKA
Mitsubishi