Αν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές τότε ίσως το δούμε να κυλά στους δρόμους στο τέλος του 2017 ή αρχές 2018.

Αν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές τότε ίσως το δούμε να κυλά στους δρόμους στο τέλος του 2017 ή αρχές 2018.

Έκδοση RS για Audi Q2;

5.190 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2016)

Πολλές φήμες ακούγονται για γρήγορη έκδοση και για το μικρό SUV Q2 της Audi, με την ονομασία RS, λίγο καιρό μετά την επίσημη αποκάλυψη του Q2 στην Γενεύη. Θα βγουν αληθινές;

Το μικρό SUV της Audi

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

γιόρτασε πρόσφατα την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης,αλλά η εταιρία δεν θα μείνει μάλλον μόνο στις «απλές» εκδόσεις του.

Η έντονη φημολογία που υπάρχει γύρω από αυτό, λέει ότι πρινακόμα η Audi αποκαλύψειστην Γενεύη το Q2, ήδημια δυνατή RS έκδοσήτου είναι στα σκαριά. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θα του «παραχωρηθεί»ο γνωστός 2,0 λτ. κινητήρας TFSI,με την ισχύ του να φλερτάρει κοντά στους 300 ίππους.  

Όπως ίσως ήταν αναμενόμενο, η Audi θα το εφοδιάσει και με το γνωστό τηςσύστημα τετρακίνησης Quattro,με την μετάδοση της τεράστιας ισχύος να γίνεται μέσω ενός S-Tronic  κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη.

Δείτε περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Εκτός των μηχανικών βελτιώσεων και προσθηκών του, αναμένεταινα αποκτήσει και πιο αγριεμένη εμφάνιση, όπως διπλές απολήξεις στη εξάτμιση, χαρακτηριστικέςαισθητικές και μη πινελιές στο εσωτερικό, διαφοροποιώντας το από τα «ήσυχα» αδερφάκιατου.

Αν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές τελικά, τότε ίσως το δούμενα κυλά στους δρόμους στο τέλος του 2017 ή αρχές 2018.

Η φωτογραφία παραπάνω είναι από το ανεξάρτητο στούντιο X-Tom Design.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
OPEL