Ένα Smart «μοντελάκι»
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ένα Smart «μοντελάκι»

3.480 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2017)

Οι γυναίκες αγαπούν το στυλ. Αγαπούν και το Smart Fortwo. H Μercedes συνεργάζεται με το διαδικτυακό περιοδικό «hey woman!» για να καλύψει τις απαιτήσεις του ωραίου φύλου.

Το Smart εξελίχθηκε σε trend και fashion icon από την πρώτη κιόλας του γενιά. Με το σημερινό Fortwo η γερμανική εταιρία εστίασε σε μια πιο ώριμη προσέγγιση, χωρίς να παραλείψει τη «μοδάτη» ανταπόκριση που χαίρει από το κοινό. To νέο project με το όνομα «Tailor Made» έχει σκοπό να αποτελέσει το πιο στυλάτο πρόγραμμα εξατομίκευσης αυτοκινήτων, κοντράροντας τα αντίστοιχα των Fiat για το 500 και της BMW για το Mini.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Για να το πετύχει αυτό, η Mercedes απευθύνθηκε στους ειδικούς. Συγκεκριμένα στο online περιοδικό μόδας «hey woman!» για τη δημιουργία του Smart Brabus Tailor Made. Το πρώτο δείγμα γραφής μπορεί χρωματικά να θυμίζει αμυδρά το Impreza 555 του αείμνηστου Colin McRae, όμως ουδεμία σχέση έχει με αγωνιστική κληρονομιά.
 
Ο «Velvet Blue» χρωματισμός και οι χρυσαφί ζάντες αντανακλούν σειρά από γυναικείες τσάντες, στις οποίες το μπλε δέρμα συνδυάζεται με χρυσαφί λουρί. Παρόμοια εικόνα και στο εσωτερικό, με δερμάτινο σαλόνι και κόκκινες ραφές. Στα καθίσματα συναντάμε τα αρχικά «VH», τα οποία παραπέμπουν στην Veronica Heilbrunner.

H εν λόγω κυρία θεωρείται από τις κορυφαίες fashionistas παγκοσμίως, ενώ το Vogue την κατατάσσει στην κορυφή του street-style ενδυματολογικού ρεύματος. Ξεχωριστή πινελιά και highlight του αυτοκινήτου ο λεβιές ταχυτήτων, που θυμίζει ρουμπινένιο δαχτυλίδι.

Τιμές δεν ανακοινώθηκαν, αλλά είναι δεδομένο ότι θα κοστίζει αρκετά παραπάνω από τα απλά Fortwo που μπορείτε να παραγγείλετε από την αντιπροσωπεία.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green