Στο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί, αποκαλύπτουμε τα μελλοντικά σχέδια της μάρκας.

Στο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί, αποκαλύπτουμε τα μελλοντικά σχέδια της μάρκας.

Επίθεση Opel σε 7 μέτωπα!

3.801 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2016)

Με 7 νέα μοντέλα τα οποία έρχονται τα επόμενα χρόνια, η Opel δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα της παγκόσμιας αγοράς. Δείτε τα αναλυτικά στο περιοδικό AutoΤρίτη που κυκλοφορεί.

Η Opel σπάει τα δεσμά και ετοιμάζει επίθεση σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, ακόμη και σε αυτή των σπορ μοντέλων. Τα επόμενα δύο χρόνια θα παρουσιαστούν 7 νέα μοντέλα, όμως εικόνες και αναλυτικές πληροφορίες για αυτά μπορείτε να βρείτε από τώρα στο περιοδικό AutoTρίτη που κυκλοφορεί στο περίπτερο. Μέχρι τότε, βέβαια, παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία γεύση…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Νέο Insignia 4d & SW
Το Insignia είναι μοντέλο-σταθμός για την Opel, μιας το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς όρισε την στροφή της γερμανικής φίρμας στον κομψό και συνάμα δυναμικό σχεδιασμό σε συνδυασμό με υψηλή τεχνολογία. Το νέο μοντέλο έρχεται πολύ δυναμικό σε εμφάνιση, ελαφρύτερο έως 200 κιλά και με 1.000άρι κινητήρα
 
Νέο μικρό SUV
Το νέο μικρό SUV της Opel είναι μικρότερο από το Mokka X, βασίζεται στο πάτωμα του Corsa, διαθέτει μοντέρνα και νεανική εμφάνιση, ενώ ξεκινάει από τα 1.000 κυβικά.
 
Νέο Antara
Το πρώτης γενιάς Opel Antara δεν είχε τεράστια εμπορική επιτυχία. Με το δεύτερης γενιάς όμως που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2017, τα πράγματα μάλλον θα αλλάξουν.

Νέο Zafira
Φρεσκαρισμένη εμφάνιση, χώρος αποσκευών έως 1.860 λίτρα και με προηγμένες τεχνολογίες θα έρθει το νέο Opel Zafira το 2017.
 
Nέο GT
Με βάρος που δεν υπερβαίνει τα 1.000 κιλά, τούρμπο κινητήρα με 145 άλογα και φουτουριστική σχεδίαση το νέο Opel GT που θα λανσαριστεί το 2018 θα φέρει τα πάνω κάτω στην αυτοκίνηση.
 
Νέο Monza
Αναβιώνει ένα θρυλικό όνομα και είναι το νέο μεγάλο GT της Opel. Το μοντέλο θα έρθει το 2018, θα έχει μήκος 4,7 μέτρα και αναμένεται να έχει κορυφαίες επιδόσεις!
 
Βρείτε αποκλειστικές πληροφορίες και εικόνες για τα παραπάνω μοντέλο στο περιοδικό AutoΤρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN