Η εικόνα teaser.

Έρχεται νέα «καυτή» Aston Martin Vantage

2.005 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2021)

Μία «σκληροπυρηνική» έκδοση της Vantage φαίνεται πως έχει στα «σκαριά» η Aston Martin, με τη βρετανική φίρμα να δημοσιεύσει μία teaser εικόνα του μοντέλου, τη στιγμή που η αντίστροφη μέτρηση για την εμφάνισή του έχει ήδη ξεκινήσει.

Ακόμα μία έκδοση της Vantage έχει δημιουργήσει η Aston Martin όπως η ίδια η μάρκα αποκάλυψε μέσω teaser εικόνας που δημοσίευσε. Πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υπάρχουν, προς ώρας, ωστόσο η αγωνία δε θα κρατήσει για πολύ αφού η βρετανική εταιρεία έχει προγραμματίσει την αποκάλυψη του μοντέλου την προσεχή Δευτέρα 22 Μαρτίου.
 
Από την μοναδική teaser εικόνα που έχουμε διαθέσιμη, όλα δείχνουν πως το αυτοκίνητο θα έχει το χρώμα που θα χαρακτηρίζει τα βοηθητικά αυτοκίνητα που ετοίμασε η μάρκα για τη σεζόν του 2021 στη Formula 1. Όσον αφορά τον κινητήρα, οι περισσότερες πιθανότητες τείνουν προς την κατεύθυνση της ύπαρξης του γνωστού twin-turbo 4.0-λίτρων V8 που αναπτύχθηκε από την Mercedes-AMG και στην περίπτωση της Vantage της F1 προσφέρει 536 άλογα και 685 Nm ροπής.
 
Η εικόνα teaser δεν είναι πολύ αποκαλυπτική, αλλά υπάρχει αρκετό φως για να δούμε ένα επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο που εξοπλίζει το μοντέλο, κάτι που ισχύει και για τo safety car της Aston Martin που θα δούμε φέτος στη F1. Εκτός του αναβαθμισμένου κινητήρα και του αναθεωρημένου αμαξώματος, το επερχόμενο μοντέλο ίσως να διαθέτει και άλλες βελτιώσεις που θα «αγγίζουν», το κιβώτιο ταχυτήτων, την ανάρτηση και το εσωτερικό.
 
Όπως προαναφέραμε, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό περί ποιου μοντέλου πρόκειται, αλλά οι φήμες οργιάζουν πως είναι η νέα Vantage AMR. Ναί ή όχι, η απάντηση θα δοθεί τη Δευτέρα 22 Μαρτίου.

test center
SEAT