Το εμπρόσθιο τμήμα της νεας Macan θα έχει στοιχεία από την Cayenne, με τα ίδια στρογγυλά φωτιστικά να τοποθετούνται στις άκρες του καπό και τον ίδιο έντονα δυναμικό προφυλακτήρα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εμπρόσθιο τμήμα της νεας Macan θα έχει στοιχεία από την Cayenne, με τα ίδια στρογγυλά φωτιστικά να τοποθετούνται στις άκρες του καπό και τον ίδιο έντονα δυναμικό προφυλακτήρα.

Έτοιμη η Porsche Macan τον Δεκέμβριο

2.936 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2013)

Όπως ανακοίνωσε η γερμανική φίρμα, το νέο μεσαίο SUV της, η Porsche Macan, θα βγει από τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της Λειψίας, τον προσεχή Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Porsche ετοιμάζεται πυρετωδώς για να προλάβει τα χρονοδιαγράμματα, ώστε το νέο crossover της να είναι έτοιμο τον Δεκέμβριο. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παρουσιαστεί επίσημα στη Φρανκφούρτη τον Σεπτέμβριο ή τον Νοέμβριο, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Aντζελες.Πάντως, στο πλαίσιο της νέας επένδυσης 500 εκατ. ευρώ, που έκανε η Porsche στο εργοστάσιό της στη Λειψία, για την αναβάθμιση του, δημοσιοποιήθηκαν ορισμένες φωτογραφίες, που δείχνουν τη μεταφορά νέων μηχανημάτων με ελικόπτερο στην εν λόγω μονάδα παραγωγής.Σε δηλώσεις του, ο επικεφαλής της εταιρείας Siegfried Bulow ανέφερε ότι η πρώτη «δοκιμαστική» Macan θα είναι έτοιμη τον Αύγουστο.Να υπενθυμίσουμε ότι η Macan θα βασίζεται σχεδιαστικά στην Cayenne, καθώς και στην πλατφόρμα του Audi Q5, με τις διαφορές να εντοπίζονται σε αλλαγές στο εσωτερικό το οποίο παραπέμπει στην Panamera, στην ανάρτηση καθώς και σε νέα μηχανικά σύνολα, τα οποία θα τονίζουν το δυναμισμό της Macan.Το εμπρόσθιο τμήμα της Macan θα δανείζεται στοιχεία από την Cayenne, με τα ίδια στρογγυλά φωτιστικά να τοποθετούνται στις άκρες του καπό και τον έντονα δυναμικό προφυλακτήρα με τις τρεις μεγάλες εισαγωγές, να τονίζουν το σπορτίφ χαρακτήρα της νέας Porsche.Σε ότι αφορά το μηχανικό και τεχνικό κομμάτι, το δάπεδο, η ανάρτηση και η τετρακίνηση της νέας Porsche θα έλθουν από το αντίστοιχων διαστάσεων Audi Q5. Πιο συγκεκριμένα, από τη δεύτερη γενιά του μοντέλου, που θα παρουσιαστεί κι αυτή το 2014.Τέλος, στο κομμάτι των κινητήρων, το νέο SUV της Porsche αναμένεται να λάβει τους V6 κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της Audi, με ισχυρότερο εξ αυτών έναν 3λιτρο V6 με ισχύ 370 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto