Πιο πιθανό από ποτέ φέρεται να είναι ένα νέο γαλλικό GP στην πίστα Paul Ricard

Πιο πιθανό από ποτέ φέρεται να είναι ένα νέο γαλλικό GP στην πίστα Paul Ricard

F1: Grand Prix στη Γαλλία

3.970 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2016)

Το γαλλικό Grand Prix είναι πιθανό να επιστρέψει στο καλεντάρι της Formula 1 το 2018, με έναν αγώνα στην πίστα του Paul Ricard να φέρεται έτοιμος να ανακοινωθεί, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα.

Την ώρα που ιστορικά Grand Prix της Formula 1, όπως αυτά της Βραζιλίας και της Γερμανίας, βρίσκονται σε αβεβαιότητα για το κατά πόσο θα συνεχίσουν να φιλοξενούν αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και μετά το 2017, μία επιστροφή-έκπληξη φαίνεται να βρίσκεται στα «σκαριά».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Συγκεκριμένα, ένα ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Europe 1, αποκάλυψε ότι όχι μόνο εξετάζεται η προσθήκη ενός αγώνα στην ιστορική πίστα, Paul Ricard, αλλά αυτή θα ανακοινωθεί και επίσημα, ίσως και σήμερα.
 
Το γαλλικό GP έχει σταματήσει να υφίσταται από το 2008, όταν και πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά μέχρι σήμερα, στο Magny-Cours, ενώ η πίστα Paul Ricard, που βρίσκεται κοντά στην πόλη Μαρσέιγ, έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν 14 φορές, αγώνα της Formula 1, μεταξύ του 1971 και του 1990.
 
Με βάση το ρεπορτάζ όμως η επιστροφή της F1 στη Γαλλία, βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, με τη διεξαγωγή του αγώνα να αναλαμβάνει μία σύμπραξη διάφορων τοπικών αρχών της ευρύτερης περιοχής.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda