Φήμες ιαπωνικών δημοσιευμάτων, θέλουν στο Motor Show του Οκτωβρίου, στο Τόκιο, να κάνει το ντεμπούτο του, το RX-9.

Φήμες ιαπωνικών δημοσιευμάτων, θέλουν στο Motor Show του Οκτωβρίου, στο Τόκιο, να κάνει το ντεμπούτο του, το RX-9.

Φήμες για την έλευση του RX-9

3.360 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2017)

Νέες φήμες για την εμφάνιση ενός νέου σπορ μοντέλου από τη Mazda, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι το RX-9, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα λοιπόν με φήμες ιαπωνικών δημοσιευμάτων, είναι πιθανό στο Motor Show του Οκτωβρίου, που θα λάβει χώρα στο Τόκιο, να κάνει το ντεμπούτο του, ένα νέο σπορ μοντέλο της Mazda, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι το RX-9.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Μάλιστα αν συμβεί κάτι τέτοιο θα σηματοδοτούσε τα 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Mazda Cosmo και το ντεμπούτο του φημισμένου περιστροφικού κινητήρα Wankel. Επιπλέον τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το RX-9 θα εμπνευστεί από το RX-Vision, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Τόκιο πριν από 18 μήνες και αναβαθμίζει τις κλίμακες των μοντέλων μεταξύ 1.300 και 1.350 κιλών.
 
Πληροφορίες σχετικά με τον κινητήρα δεν έχουν γίνει γνωστέ, ωστόσο λέγεται πως σε περίπτωση που το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κάνει το ντεμπούτο του θα έχει περίπου την ισχύ 450 ίππων, ενώ το κόστος απόκτησης θα μπορούσε να είναι περίπου 62.000 ευρώ.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως από τη μεριά της η εταιρεία δεν έχει δηλώσει ποτέ, πως εργάζεται πάνω σε ένα πλάνο, ενός νέου σπορ αυτοκινήτου. Έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να περιμένουμε.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN