Ο προβληματισμός των ανθρώπων της Mercedes φαίνεται ότι πηγάζει από τη ραγδαία άνοδο της Ferrari τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο προβληματισμός των ανθρώπων της Mercedes φαίνεται ότι πηγάζει από τη ραγδαία άνοδο της Ferrari τα τελευταία δύο χρόνια.

Φοβάται η Mercedes τη Ferrari;

1.972 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2016)

Απαισιόδοξος δηλώνει ο υπεύθυνος του τμήματος κινητήρα της Mercedes, Andy Cowell, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της γερμανικής ομάδας την Παρασκευή.

Ο προβληματισμός φαίνεται ότι πηγάζει από τη ραγδαία άνοδο της Ferrari τα τελευταία δύο χρόνια, αναφερόμενος κυρίως στον αγώνα ανάπτυξης ενός πιο ισχυρού κινητήρα στον οποίο έχει επιδοθεί τα τελευταία χρόνια η «Σκουντερία».
«Εάν δούμε τι έχει καταφέρει η Ferrari τους τελευταίους δώδεκα μήνες, είναι αξιόλογο. Οι βελτιώσεις τους έχουν προσφέρει ενθουσιασμό και ανασύνταξη. Όλοι εδώ λένε “αναρωτιέμαι πώς θα τα πάμε”. Κανείς δεν θεωρεί ότι θα κερδίσουμε, όλοι θεωρούμε ότι θα χάσουμε από τη Ferrari και ότι η Honda είναι μεγάλη απειλή».
Ανεβαίνουν με γοργούς ρυθμούς και μαθαίνουν μπροστά στο κοινό, αλλά είναι αποφασισμένοι και συνεργάζονται με τη McLaren που είναι εξίσου αποφασισμένη. Γνωρίζουμε ακριβώς πώς λειτουργεί η McLaren όσον αφορά τη προσέγγιση των δεδομένων, οπότε θα κάνουν μεγάλα άλματα».
Ο Cowell αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Renault: «Έχει δείξει με την περαιτέρω ανάμιξή της στη Formula 1 ότι, αντί να είναι απλώς μία δύναμη στους κινητήρες, μπορούν να γίνουν μία αναγεννημένη ομάδα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green