Ακόμη πιο ισχυρή η Hispano Suiza Carmen Sagrera

1.958 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2024)
Ακόμη πιο ισχυρή η Hispano Suiza Carmen Sagrera
4 Φωτογραφίες »

- Το hypercar παίρνει το όνομα του από συνοικία της Βαρκελώνης
- Θα έχει αεροτομή από ανθρακόνημα και αεραγωγούς στους θόλους
- Υπόσχονται εξέλιξη στην καμπίνα του αυτοκινήτου οι Ισπανοί
- Αναμένεται να έχει περισσότερη ισχύ και αυτονομία
- Τιμή και λοιπές πληροφορίες με την παρουσίαση

Το hypercar παίρνει το όνομα του από συνοικία της Βαρκελώνης

Η Hispano Suiza θα γιορτάσει τα 120 γενέθλια της με το ντεμπούτο ενός νέου ηλεκτρικού hypercar. Η Carmen Sagrera αναμένεται εντός του Ιουνίου και θα αποτελεί εξέλιξη της CarmenΤο όνομα του νέου μοντέλου προέρχεται από την συνοικία La Sagrera της Βαρκελώνης, εκεί όπου η Hispano Suiza ίδρυσε το πρώτο μεγάλο εργοστάσιό της το 1907.

Αναμένεται να έχει περισσότερη ισχύ και αυτονομία

Η νέα Carmen Sagrera θα έρχεται με μπαταρία 103 kWh, μια αύξηση 23 kWh σε σχέση με αυτή που έχει η Carmen και αυτή η εξέλιξη αναμένεται να αυξήσει την αυτονομία του μοντέλου. Η εταιρία δεν έχει δώσει άλλες πληροφορίες για το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης αλλά θυμίζουμε πως η Carmen έχει δύο ηλεκτρικά μοτέρ που συνδυαστικά προσφέρουν 1.020 άλογα, ενώ η Carmen Boulogne ήταν ακόμη πιο δυνατή με 1.115 άλογα. Η έκδοση Sagrera θα έχει πιθανώς μεγαλύτερη ισχύ και από τις δύο.

Θα έχει αεροτομή από ανθρακόνημα και αεραγωγούς στους θόλους

Η νέα έκδοση της Ηispano Suiza Carmen φέρει εμφανείς αλλαγές στο εξωτερικό, όπως η καινούργια αεροτομή, φτιαγμένη από ανθρακόνημα και με χρυσές λεπτομέρειες (είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Φλεβάρη). Επίσης, διακρίνουμε εισαγωγείς αέρα στους θόλους των μπροστινών τροχών, χρυσά στοιχεία στους -μακρείς σε μήκος-καθρέπτες των φτερών, επεμβάσεις στο ύψος της τελευταίας κολόνας και μια κεραία καρχαρία στην οροφή.

Υπόσχονται εξέλιξη στην καμπίνα του αυτοκινήτου οι Ισπανοί

Σχετικά με το εσωτερικό, οι Ισπανοί έχουν τονίσει ότι πρόκειται να προχωρήσουν σε επεμβάσεις στην καμπίνα της Carmen Sagrera. Αν και προς το παρόν δε διαθέτουμε περισσότερες λεπτομέρειες, η υπόσχεση της εταιρείας για «εξέλιξη», αφήνει ελπίδες για αλλαγές. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
SEAT