Hispano Suiza: Έρχεται η νέα ηλεκτρική Carmen Sagrera το 2024

Hispano Suiza: Έρχεται η νέα ηλεκτρική Carmen Sagrera το 2024

2.837 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2024)

- Το hypercar παίρνει το όνομα του από συνοικία της Βαρκελώνης
- Έχει μεγάλη αεροτομή από ανθρακονήματα και χρυσές λεπτομέρειες
- Με νέο πακέτο μπαταριών 103 kWh

Το hypercar παίρνει το όνομα του από συνοικία της Βαρκελώνης

Η Hispano Suiza θα γιορτάσει τα 120 γενέθλια της με το ντεμπούτο ενός νέου ηλεκτρικού hypercar. Η Sagrera αναμένεται να παρουσιαστεί τον Ιούνιο του 2024 και θα αποτελεί εξέλιξη της Carmen, με καλύτερη αεροδυναμική σχεδίαση και μεγαλύτερο πακέτο μπαταριών. Το όνομα του νέου μοντέλου προέρχεται από την συνοικία La Sagrera της Βαρκελώνης, όπου η Hispano Suiza ίδρυσε το πρώτο μεγάλο εργοστάσιό της το 1907. Τιμή, διαθεσιμότητα και περισσότερες πληροφορίες αναμένονται με την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.

Έχει μεγάλη αεροτομή από ανθρακονήματα και χρυσές λεπτομέρειες

Ύστερα της περσινής ανακοίνωσης ότι η Sagrera θα είναι το νέο μοντέλο της Hispano Suiza, το αυτοκίνητο έχει εμφανιστεί σε ένα μικρό βίντεο-teaser που έδειχνε την μεγάλη αεροτομή του φτιαγμένη από ανθρακονήματα με χρυσές λεπτομέρειες. Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, μοιάζει να έχει τα χαρακτηριστικά κυκλικά LED φώτα στο πίσω μέρος, που μοιάζουν πολύ με αυτά της σημερινής Carmen και από ότι φαίνεται θα υπάρχουν και στην Sagrera.
 

Με νέο πακέτο μπαταριών 103 kWh

Η νέα Sagrera θα έρχεται με μεγαλύτερο χωρητικότητα σε ότι αφορά τις μπαταρίες της, 103 kWh, μια αύξηση 23 kWh από την χωρητικότητα 80 kWh που προσέφερε η Carmen και αυτό αναμένεται να αυξήσει την αυτονομία του νέου μοντέλου. Η εταιρία δεν έχει δώσει άλλες πληροφορίες για το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του νέου μοντέλου της, αλλά θυμίζουμε πως η Carmen είχε δύο ηλεκτρικά μοτέρ που συνδυαστικά προσέφεραν 1.020 άλογα, ενώ η Carmen Boulogne βελτίωνε αυτές τις επιδόσεις και προσέφερε 1.115 άλογα. Αναμένεται λοιπόν να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την ιπποδύναμη της νέας Sagrera.

SPRING CHECK MERCEDES
skoda