3 φωτογραφίες »

H Mansory Cabrera

2.666 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2020)

Ακόμη πιο ακραία εμφάνιση αλλά και σημαντική ενίσχυση στον V12 κινητήρα προσφέρει η Mansory στην Lamborghini Aventador SVJ.


To βελτιωτικό της πακέτο για την Lamborghini Aventador SVJ παρουσίασε η Mansory στα πλαίσια των εορτασμών για τα 30 χρόνια ζωής της, βαφτίζοντας το υπερ-αυτοκίνητο με το όνομα Cabrera, μια ράτσα ταύρου που είναι διαδεδομένη στην Ισπανία.

Η Mansory Cabrera εξοπλίζεται με ένα αρκετά διαφοροποιημένο bodykit από ανθρακόνημα βαμμένο σε Vento Verde χρώμα που κάνουν το αυτοκίνητο να μοιάζει με «έναν ταύρο έτοιμο να ορμήξει», νέα LED φωτιστικά σώματα και νέο «σαλόνι» στην καμπίνα.  Συγκεκριμένα, ο πρόβολος επωφελείται από νέα αεροδυναμικά βοηθήματα που προσφέρουν περισσότερη κάθετη δύναμη, ενώ οι πλαϊνές ποδιές και οι ενισχυμένοι θόλοι αυξάνουν το πλάνος του αυτοκινήτου κατά 40 χιλιοστά. Πίσω, το καπό του κινητήρα είναι από ανθρακόνημα ενώ έχει προστεθεί μια μεγάλη αεροτομή και ένας καινούριος διπλός διαχύτης.

Καινούργιες είναι επίσης οι σφυρήλατες ελαφριές ζάντες (20 ιντσών μπροστά-21 ιντσών πίσω) που «ντύνονται» με Pirelli P Zero ελαστικά 255/30 μπροστά κα 355/25 πίσω.

Στο κομμάτι του μηχανικού συνόλου, ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας των 6,5 λίτρων δίνει το παρών αναβαθμισμένος από τα 770 και τα 720 Nm ροπής στα 810 άλογα και τα 780 Nm ροπής, γεγονός που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να πετυχαίνει το 0-100 σε 2,6 δευτερόλεπτα (0,2 δλ. γρηγορότερα από το εργοστασιακό) με την μέγιστη τελική ταχύτητα να ορίζεται τώρα στα 355 χλμ./ώρα από τα 350χλμ./ώρα που ήταν πριν.

SPRING CHECK MERCEDES
skoda