Όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία μας, η CL coupe συνδυάζει την κομψότητα και την πολυτέλεια της S-Class, με τις πιο σπορτίφ γραμμές.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία μας, η CL coupe συνδυάζει την κομψότητα και την πολυτέλεια της S-Class, με τις πιο σπορτίφ γραμμές.

Η Mercedes CL coupe αποκαλύπτεται

3.060 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2013)

Η Mercedes επιβεβαίωσε ότι έχει προχωρήσει το project της CL coupe, που πολύ πιθανό να παρουσιαστεί στη Φρανκφούρτη, αποτελώντας ουσιαστικά την κουπέ εκδοχή της S-Class.

Μια αποκλειστική ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία, μάς έστειλαν οι κατάσκοποί μας, η οποία αποκαλύπτει τη νέα CL coupe της Mercedes. Αφού παρουσίασε την κορυφαία S-Class, το προηγούμενο διάστημα, επόμενο ήταν η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, να ετοιμάσει και τις «απαραίτητες συνοδευτικές» εκδόσεις. Έτσι λοιπόν, το νέο coupe φαίνεται ότι είναι έτοιμο να παρουσιαστεί επίσημα στη Φρανκφούρτη, στις 10 Σεπτεμβρίου.Όπως δείχνει άλλωστε κι ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία, πρόκειται για ένα πολύ αεροδυναμικό σύνολο, που συνδυάζει την κομψότητα και την πολυτέλεια της S-Class, με τις πιο δυναμικές γραμμές, ώστε το αποτέλεσμα να είναι επιβλητικό, αλλά και με έντονο «νεανικό» σχεδιασμό ταυτόχρονα.Εξωτερικά, η μάσκα και το μπροστινό μέρος, παραμένουν τα ίδια με την S-Class, αλλά το πίσω μέρος «σβήνει» πιο απαλά, προκειμένου το 3θυρο μοντέλο να αποκτήσει τον σπορτίφ χαρακτήρα, που απαιτείται.Στο εσωτερικό πάλι, η S-Class μας προϊδεάζει για την έντονη παρουσία της πολυτέλειας και της τεχνολογίας, που θα ακολουθήσει και το coupe, σε ένα αποτέλεσμα που τοποθετεί το μοντέλο μεταξύ των κορυφαίων αυτοκινήτων.Από την άλλη κάτω από το καπό, περιμένουμε να δούμε τα ίδια μηχανικά σύνολα με τη νέα S-Class. Σημειωτέον δε, ότι όπως και στο βασικό μοντέλο, θα υπάρχουν 2 υβριδικές επιλογές, μια με κινητήρα βενζίνης (3,5 λτ., V6 με 306 ίππους) και μια με κινητήρα diesel (2,2 λτ., 4κύλινδρος με 204 ίππους) οι οποίοι συνδυάζονται με έναν ηλεκτροκινητήρα 27 ίππων ισχύος και 250 Nm ροπής.Τέλος, η γερμανική φίρμα αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα το νέο coupe της το φθινόπωρο και το λανσάρισμά του προβλέπεται για τις αρχές του 2014. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center