Η Skoda teasάρει την ανανεωμένη Octavia

Η Skoda teasάρει την ανανεωμένη Octavia

1.772 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2024)

- Μέσα στο Φεβρουάριο η πρεμιέρα.
- Φρεσκαρισμένη σχεδίαση.
- Με δύο οθόνες και μπόλικη τεχνολογία.
- Διατηρεί την ίδια γκάμα κινητήρων.

Μέσα στο Φεβρουάριο η πρεμιέρα

Η ανανεωμένη Skoda Octavia αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο μήνα, αλλά πριν από αυτό η τσεχική μάρκα, μέσω ενός teaser βίντεο, έδωσε μία... γεύση της εξωτερικής εμφάνισης. Το best-seller οικογενειακό της τσεχικής μάρκας μεταξύ άλλων αναμένεται να αποκτήσει ισχύ που θα προέρχεται από κινητήρες βενζίνης, diesel αλλά και υβριδικά σύνολα.

Φρεσκαρισμένη σχεδίαση

Η Skoda δε λέει πολλά για την ανανεωμένη Octavia. Είπε όμως πως μία νέα μάσκα θα χαρακτηρίζει το μοντέλο, την ίδια στιγμή που από το βίντεο βλέπουμε πως ανασχεδιασμένοι θα είναι οι προβολείς, ενώ το αμάξωμα παραμένει με την οικεία σχεδίαση που το χαρακτηρίζει. Ανανεωμένη φυσικά θα είναι και η βάγκον έκδοση (Estate), που θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή και θα φτάσει με νέους προφυλακτήρες και διαφορετικούς αεραγωγούς.

Με δύο οθόνες και μπόλικη τεχνολογία

Στο εσωτερικό της φρεσκαρισμένης Octavia περιμένουμε να δούμε άφθονη τεχνολογία. Δύο οθόνες, μία για το infotainment (με συνδεσιμότητα Android Auto και Apple CarPlay) και μία ως ψηφιακός πίνακας οργάνων θα είναι παρούσες. Ταυτόχρονα το μοντέλο θα διατηρήσει και τα παραδοσιακά μπουτόν για κάποιες από τις λειτουργίες των συστημάτων του. Δεν αποκλείεται η Skoda να εμπλουτίσει την γκάμα των ταπετσαριών με περισσότερες επιλογές.   

Διατηρεί την ίδια γκάμα κινητήρων

Τέλος, αναφορικά με τα κινητήρια σύνολα, η Octavia και μετά την ανανέωση θα συνεχίσει να εξοπλίζεται με κινητήρες βενζίνης και diesel, ενώ το παρών στην γκάμα του τσεχικού μικρομεσαίου θα συνεχίζει να δίνει και η επιλογή Plug-in υβριδικού (PHEV) συστήματος κίνησης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
EUROINS PASXA
fiat