H Urus της 1016 Industries

1.936 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2020)

H 1016 Industries από το Μαϊάμι υπόσχεται πως παρά το νέο πρόγραμμα στον εγκέφαλο του μοτέρ, η εργοστασιακή εγγύηση συνεχίζει να ισχύει.

Ένα ακόμα βελτιωτικό πακέτο για την Lamborghini Urus παρουσίασε ο οίκος 1016 Industries, προσφέροντας στο μοντέλο αισθητικές αλλά και μηχανικές αναβαθμίσεις.

Το Super SUV λαμβάνει bodykit κατασκευασμένο από ανθρακόνημα τριών ειδών που μεγαλώνει το πλάτος των φτερών κατά 100 χιλιοστά μπροστά και κατά 87 χιλιοστά πίσω, ανθρακονημάτινους εμπρός και πίσω διαχύτες, πλαϊνές ποδιές, και δύο αεροτομές, μία στο τέλος της οροφής και μία πάνω στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ.

Ο V8 twin-turbo των 4,0 λίτρων αποδίδει στην εργοστασιακή του μορφή 650 άλογα αλλά η 1016 Industries χάρη στο νέο της πρόγραμμα αυξάνει την ισχύ της στο Στάδιο 1 στα 780 άλογα και στο Στάδιο 2 στους 840 ίππους. Το περίεργο είναι πως η εταιρεία αναφέρει πως και τα δύο πακέτα δεν ακυρώνουν την εργοστασιακή εγγύηση.

Το νέο πρόγραμμα στον εγκέφαλο δεν προσφέρει μόνο περισσότερη ισχύ αλλά η εταιρεία κάνει λόγο πως οι πελάτες μπορούν να κατεβάσουν μια εφαρμογή στο smartphone που θα τους επιτρέπει να «ανάβουν» ή να σβήνουν τον κινητήρα από μακριά, να ελέγχουν τα δεδομένα, να κατεβάζουν γυρολόγια κ.α.

Ο επικεφαλής της 1016 Industries κ.Peter Northrop δήλωσε: «H Urus κάνει πραγματικότητα αυτό που είχε αρχίσει να προσπαθεί δεκαετίες πριν με το LM002. Η Urus που φτιάξαμε είναι για αυτούς που θέλουν να έχουν μια εμπειρία οδήγησης σε νέα ύψη».

E-CUSTOM
Mitsubishi