Μια λιμουζίνα πομπώδης...όσο και ο άνθρωπος για την οποία σχεδιάστηκε.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μια λιμουζίνα πομπώδης...όσο και ο άνθρωπος για την οποία σχεδιάστηκε.

Η «βασιλική» Cadillac του Trump στο σφυρί

5.254 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2017)

Μια μοναδική Cadillac λιμουζίνα, σχεδιασμένη για τον Donald Trump αλλά και… ονοματισμένη από αυτόν, ψάχνει νέο ιδιοκτήτη στην Αγγλία. Θα πουληθεί, λέτε;

Ο «πολύς» Donald Trump δεν έκρυψε ποτέ τον πομπώδη χαρακτήρα του και από ότι φαίνεται, τα αυτοκίνητα που έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν...του μοιάζουν! Η λιμουζίνα της φωτογραφίας , είναι μια Cadillac Trump –ναι, έχει το όνομα του προέδρου των ΗΠΑ- και έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για αυτόν, το 1988.

Το εσωτερικό ψυγείο για ποτά, με το οποίο είναι εξοπλισμένη η Trump...

Το εσωτερικό ψυγείο για ποτά, με το οποίο είναι εξοπλισμένη η Trump...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η συγκεκριμένη λιμουζίνα είναι μία από τις 2 που φτιάχτηκαν ποτέ, ενώ είχε αρχικά σχεδιαστεί η παραγωγή 50 αντιτύπων της. Τα πρώτα 3 χρόνια της ζωής της χρησιμοποιήθηκε από την οικογένεια Trump, ωστόσο το 1991 βρέθηκε στην Μεγάλη Βρετανία, από όπου και πωλείται τώρα. Ο ιδιοκτήτης της ζητά 50.000 λίρες Αγγλίας, μια τιμή που πολλοί θεωρούν υψηλή. Αν όμως δεν πουληθεί, λέγεται ότι το μοντέλο θα δημοπρατηθεί και τότε ίσως «πιάσει» ακόμη και αστρονομικά ποσά!

Η Cadillac Trump είναι μια λιμουζίνα με… τα όλα της, καθώς πέρα από τον κινητήρα 5 λίτρων που κρύβει κάτω από το καπό, φέρει υπερπολυτελές σαλόνι από ξύλο και δέρμα. Στο εσωτερικό της, βρίσκεται τηλεόραση και βίντεο, ένας καταστροφέας εγγράφων, ντουλάπι για ποτά και ενσωματωμένο χρηματοκιβώτιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αγγλία, η συγκεκριμένη λιμουζίνα έχει παίξει και σε ταινίες, έχει περίπου 72.400 χιλιόμετρα και αποτελούσε το καμάρι του ιδιοκτήτη της. Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας, μέσα σε ένα τέτοιο αριστούργημα;
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL