Ford Focus RS Tag Motorsport
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Focus RS Tag Motorsport

Η επιτομή της κακογουστιάς

5.928 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2017)

Ο κάτοχος ενός Ford Focus RS δεν έμεινε ικανοποιημένος με την εργοστασιακή εμφάνιση του αυτοκινήτου και έτσι αποφάσισε να απευθυνθεί στον βελτιωτικό οίκο Tag Motorsport, με αποτέλεσμα το Sport μοντέλο να χάνει πλήρως την αισθητική του.

Από κάθε άποψη η τρίτη γενιά Focus RS, βρίσκεται σχεδιαστικά σε ανώτερα επίπεδα από τους προκατόχους του, καθώς τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα θεωρούνται πολύ πιο ήπια από το RS MKII.

Ford Focus RS Tag Motorsport

Ford Focus RS Tag Motorsport

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Μιλώντας γενικότερα για το Sport μοντέλο της Ford, η μεγαλύτερη μερίδα κόσμου εκτιμά το μοντέλο, εκτός από τον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη του παρακάτω RS, που όπως φαίνεται κατάφερε με κάποιες μετατροπές να του αλλάξει εντελώς την όψη.

Παρατηρώντας τους τροχούς, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν με ζάντες της HRE που θυμίζουν εκείνες αγωνιστικών μοντέλων ράλι, θα μπορούσε κανείς να πει πως μάλλον θα ταίριαζαν με το αμάξωμα.

Ωστόσο, ο κάτοχος του RS δεν αρκέστηκε σε αυτό και ολοκλήρωσε τη μετατροπή με ένα σύστημα αναρτήσεων που χαμηλώνει υπερβολικά το αυτοκίνητο, ιδιαίτερα στο πίσω μέρος.
Συνολικά η μετατροπή, όχι μόνο χαλάει εντελώς την αισθητική του Focus RS, αλλά αναπόφευκτα καταστρέφει την άνεση και τις δυναμικές ικανότητες χειρισμού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LINGLONG VS CONTINENTAL
moto