Jaguar F-Type

Jaguar F-Type

Η ιδέα της X-Tomi Design

2.503 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2017)

Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design φαντάστηκαν και υλοποίησαν μια Sport Wagon έκδοση της Jaguar F-Type, βάσει των χαρακτηριστικών του νέου μοντέλου της βρετανικής μάρκας, με το αποτέλεσμα να μοιάζει άκρως ελκυστικό.

Αναμφισβήτητα η Jaguar F-Type του 2018 είναι πιο γρήγορη και πιο ελκυστική από τον προκάτοχό της. Συγκεκριμένα η ιπποδύναμη έχει αυξηθεί κατά 20 άλογα και οι αλλαγές τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό τμήμα είναι αισθητές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η ακραία ιδέα του να σχεδιαστεί ένα Sport Wagon μοντέλο, βάσει της Jaguar F-Type υλοποιήθηκε από τους ανεξάρτητους σχεδιαστές της X-Tomi Design και όπως φαίνεται αντλεί όλα τα χαρακτηριστικά της F-Type, με τη μόνη διαφορά να εντοπίζεται στο διογκωμένο πλαίσιό της.
Παρόλα αυτά, η Βρετανική φίρμα θα παρουσιάσει την F-Type 400 μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 και ενδέχεται να διαθέτει έναν V6, χωρητικότητας 3.6 λίτρων κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει 400 άλογα.
Ο κατάλογος των τιμών έχει ήδη ανακοινωθεί στην Αγγλία, με τη βασική έκδοση της F-Type να ξεκινά από τις 58.600 ευρώ και την κορυφαία έκδοση SVR να κοστολογείται στις 125.300 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green