Ο Βρετανός δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι θεωρεί ότι βρίσκεται στις καλύτερες μέρες του και απολαμβάνει την F1 περισσότερο από ποτέ.

Hamilton: «Δεν κυνηγάω τα 7 του Schumi»

2.752 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2017)

Kαμία διάθεση να φτάσει σε πρωταθλήματα τον Schumi δεν φαίνεται να έχει ο Hamilton. Δείτε τι λέει σχετικά και τι αναφέρει για τον ανταγωνισμό με τις Ferrari και Red Bull.

O πρωτοπόρος στο Πρωτάθλημα της F1, Lewis Hamilton δεν φαίνεται πως έχει στόχο να φτάσει το ρεκόρ των 7 πρωταθλημάτων του Μichael Schumacher και πως το μέλλον του στο σπορ δεν εξαρτάται από το αν θα φτάσει κοντά στο να τα καταφέρει ή όχι.

Ο Ηamilton δήλωσε: « Eιλικρινά, δουλεύω βήμα βήμα. Είναι δύσκολο να πάρω όλα αυτά τα πρωταθλήματα με την μία. Είναι ήδη δύσκολο να πάρω το τέταρτο. Ποιος ξέρει αν θα βρεθώ κοντά στον Μichael; Eφτά πρωταθλήματα; Δεν έχω την διάθεση να τα κυνηγήσω».
 
Ωστόσο ο Βρετανός δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι θεωρεί ότι βρίσκεται στις καλύτερες μέρες του και απολαμβάνει την F1 περισσότερο από ποτέ «Λατρεύω να οδηγάω περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Νιώθω ότι είμαι καλύτερος από ποτέ, ο πιο ολοκληρωμένος και είναι υπέροχο συναίσθημα». Σχετικά με τον ανταγωνισμό δήλωσε: « Moυ αρέσουν οι προκλήσεις, είμαστε στα ίσα με την Ferrari και κάποιες φορές με την Red Bull και προσπαθείς ολοένα να δουλεύεις πάνω στις αδυναμίες σου. »

Ο Lewis Hamilton έσπασε το ρεκόρ στις pole positions του Michael Schumacher αλλά βρίσκεται ακόμη μακριά στις συνολικές νίκες. Ο τρεις φορές Πρωταθλητής δήλωσε: «Τις νίκες μου φαίνεται πιο ενθουσιώδες να τις κυνηγήσω. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε, αν το κάνω εγώ δεν μπορώ να σας απαντήσω».
 

FORD E-TRANSIT
OPEL