Τιμές, εξοπλισμός και γνώμη μας
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τιμές, εξοπλισμός και γνώμη μας

41.461 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2024)

To ήπια υβριδικό Renegade των 130 ίππων κοστίζει από 26.990 ευρώ στην έκδοση Longitude και από 30.990 ευρώ στην δεύτερη και τελευταία έκδοση Altitude. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: οθόνη 3,5 ιντσών στον πίνακα οργάνων, έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto, 16άρες ζάντες αλουμινίου, διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, cruise control, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και ένα πλήρες πακέτο από συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας.


Η Plug-in υβριδική έκδοση είναι σαφώς πιο κοστοβόρα καθώς ξεκινάει από τις 45.400 ευρώ στο εξοπλιστικό επίπεδο Altitude, από 46.000 ευρώ στην Upland και από 49.300 ευρώ στην κορυφαία Trailhawk. Η βασική και πιο προσιτή έκδοση Altitude περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: διζωνικό κλιματισμό, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους ηλεκτρικούς καθρέπτες, προβολείς ομίχλης, αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματα φώτα, cruise control, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σύστημα infotainment 8,4 ιντσών και πολλά συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας.

Η γνώμη μας

Το ήπια υβριδικό Renegade είναι αρκετά πιο προσιτό σε τιμή από την Plug-in υβριδική έκδοση, προσφέρει καλύτερη οικονομία καυσίμου στο ταξίδι και μπορεί να πάει πιο μακριά με έναν ανεφοδιασμό. Το Plug-in υβριδικό Renegade είναι πιο ακριβό και αφορά περισσότερο τους εταιρικούς χρήστες, οι οποίοι γλιτώνουν τον εταιρικό φόρο. Οι διαφορές που έχει σε χώρους είναι μικρές αλλά χάρη στη μπαταρία του, μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 50 χλμ. και να χάρη στα 240 άλογα προσφέρει επιδόσεις που ταιριάζουν σε GTi αυτοκίνητα. Ψηφίζουμε το ήπια υβριδικό ως ιδιώτες και το plug-in αν είχαμε εταιρεία.
 

Jeep Renegade mild hybrid με 130 PS

+ Ισορροπία επιδόσεων-κατανάλωσης, σκληροτράχηλος χαρακτήρας, στιβαρότητα και πρακτικότητα καμπίνας, μηδενική κατανάλωση σε χαμηλές ταχύτητες και στο παρκάρισμα, 
- Χώρος αποσκευών, απουσία προγραμμάτων λειτουργίας, χωρίς paddles στο τιμόνι

Jeep Renegade 4xe με 240 PS

+ Εμφάνιση, χαρακτήρας, προγράμματα οδήγησης- υβριδικού συστήματος και τετρακίνησης, άνεση ανάρτησης, δυνατότητες εκτός δρόμου, στιβαρότητα και πρακτικότητα καμπίνας

- Τιμή αγοράς, βάρος κατασκευής, αίσθηση τιμονιού στις μεγάλες ταχύτητες, χώρος αποσκευών
 

Σελίδα 1Jeep Renegade σε ήπια υβριδική έκδοση ή Plug-in;
Σελίδα 2Σχεδίαση: Τετραγωνισμένο και περιπετειώδες
Σελίδα 3Εσωτερικό: Πληθωρικό και στις δύο εκδόσεις
Σελίδα 4Κινητήρας: Βασιλιάς στην πόλη το Plug-in, κερδίζει σε αυτονομία και σε ταξίδι η mild hybrid έκδοση
Σελίδα 5Στον δρόμο: Πιο άνετο το mild hybrid, πιο ικανό off-road το Plug-in υβριδικό
Σελίδα 6Τιμές, εξοπλισμός και γνώμη μας
MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO