Compact αλλά επιβλητικό
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Compact αλλά επιβλητικό

30.504 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2023)

H επιβλητικότητα είναι κάτι που περιμένουν να δουν οι περισσότεροι από ένα SUV. Είναι ένα στοιχείο που το LBX καταφέρνει να το υιοθετήσει παρά τις συμπαγείς διαστάσεις του (4,19 μέτρα μήκος- 1,82 μέτρα πλάτος), χάρη στους μυώδεις θόλους του, μπροστά και πίσω και τους 18 ιντσών τροχούς με τα φαρδιά ελαστικά τους, ενώ οι σχεδιαστές της Lexus έχουν καταφέρει να δώσουν στο αυτοκίνητο ένα σχήμα, το οποίο δίνει την αίσθηση ότι είναι στιβαρό. 


Στο πίσω μέρος, oι σχεδιαστές  μετακίνησαν την πινακίδα στον προφυλακτήρα, ώστε να δημιουργήσουν χώρο στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ και να τοποθετήσουν εκεί τα γράμματα «LEXUS».
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο πίσω μέρος, oι σχεδιαστές  μετακίνησαν την πινακίδα στον προφυλακτήρα, ώστε να δημιουργήσουν χώρο στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ και να τοποθετήσουν εκεί τα γράμματα «LEXUS».

Με το νέο πρόσωπο της Lexus

Highlight της εξωτερικής εμφάνισης του νέου LBX είναι το νέο του «πρόσωπο». Η επιβλητική γρίλια που αποτελεί εδώ και δεκαετίες ένα μοναδικό χαρακτηριστικό κάθε μοντέλου της Lexus, είναι τώρα πιο μικρή, πιο συμπαγής και ενσωματώνεται καλύτερα στο υπόλοιπό αμάξωμα. Το μπροστινό άκρο του καπό έχει χαμηλώσει, κάτω από το επίπεδο των φωτιστικών σωμάτων, θυμίζοντας κάτι από τα μοντέλα της Lexus στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Πλέον, και τα φωτιστικά σώματα και τα φλας ενσωματώνονται στην ίδια μονάδα, η οποία φέρει γραφικά ανάποδου «L».

Στο πίσω μέρος, oι σχεδιαστές  μετακίνησαν την πινακίδα στον προφυλακτήρα, ώστε να δημιουργήσουν χώρο στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ και να τοποθετήσουν εκεί τα γράμματα «LEXUS». Πάνω από αυτά και όπως συμβαίνει και σε άλλα SUV της εταιρείας, υπάρχει μια ράβδος φωτός, η οποία όμως έχει τη δική της ειδική σχεδίαση και εκτείνεται πέρα από το άνοιγμα της θύρας του πορτ-μπαγκάζ μέχρι τα πίσω φτερά.

Σελίδα 1Νέο Lexus LBX: 5 πράγματα για το νέο SUV που έρχεται
Σελίδα 2Compact αλλά επιβλητικό
Σελίδα 3Το εσωτερικό έχει ποιότητα και οθόνη 12,3 ιντσών
Σελίδα 4Υβριδικό με 136 άλογα, νέα πιστόνια και ανασχεδιασμένη μπαταρία
Σελίδα 5Το μοναδικό premium υβριδικό B-SUV στην Ελλάδα
Σελίδα 6Έχει καλύτερη ηχομόνωση
Mercedes
test