Με LED φωτιζόμενη μπάρα το νέο Toyota Prius
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με LED φωτιζόμενη μπάρα το νέο Toyota Prius

82.192 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2022)

Νέο teaser της 5ης γενιάς του Toyota Prius ήρθε στο φως της δημοσιότητας, δίνοντας μία πρώτη γεύση για την πίσω όψη του μοντέλου!

Νέα teaser εικόνα

Πριν από λίγες ημέρες η Toyota γνωστοποίησε πως στις 16 του Νοέμβρη θα αποκαλύψει τη νέα γενιά του Prius. Η ανακοίνωση αυτή συνοδεύτηκε και από μία teaser εικόνα που έδειχνε το μπροστά μέρος του αυτοκινήτου και κυρίως τα LED φώτα ημέρας. Σήμερα η ιαπωνική φίρμα πήγε ένα βήμα παραπέρα, δείχνοντάς μας ένα σημείο του πίσω μέρους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με LED μπάρα

Όπως βλέπουμε στην εικόνα το νέο Prius θα διαθέτει μια φαρδιά φωτιζόμενη LED λωρίδα, η οποία έχει τον ρόλο των φωτιστικών σωμάτων. Έτσι γίνεται σαφές πως το νέο Prius θα ακολουθήσει με τη σειρά του τη μόδα της εποχής που θέλει ολοένα και περισσότερα αυτοκίνητα να έρχονται με ανάλογο στυλ.

Φήμες για υδρογονοκίνητη έκδοση

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο υβριδικό σύστημα που θα εξοπλίζει το Prius. Με την Toyota να πειραματίζεται με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης με υδρογόνο, υπάρχει μία έντονη φημολογία πως το Prius ενδεχομένως να προσφερθεί κάποια στιγμή στα μέσα της δεκαετίας και ως υδρογονοκίνητο. Από κει και πέρα οι υβριδικές και Plug-in υβριδικές εκδόσεις θα έχουν κάνει νωρίτερα το ντεμπούτο τους!

Συνέχεια του άρθρου >>>
LINGLONG STOXOS TOP 5
Audi