Με βοήθεια από την Toyota το υβριδικό Subaru Forester

Με βοήθεια από την Toyota το υβριδικό Subaru Forester

3.042 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2023)

- Αποκαλυπτικός σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της Subaru.
- Μπαταρία και εξαρτήματα της Toyota θα έχει το υβριδικό Forester.
- Με βοήθεια από την Toyota και τρία ηλεκτρικά της Subaru.
- Από τώρα έως το 2028 θα παρουσιαστούν.

Αποκαλυπτικός σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της Subaru

Το νέο Subaru Forester θα φέρει μαζί του για πρώτη φορά και μία υβριδική έκδοση, ενώ έως το 2028 αναμένεται να ακολουθήσουν και τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα. Το κοινό που θα έχουν μεταξύ του αυτά τα μοντέλα είναι πως όλα θα μοιράζονται εξαρτήματα από την Toyota, όπως αναφέρθηκε επίσημα από τη μάρκα.

Την είδηση αυτή αποκάλυψε μιλώντας στην ιστοσελίδα, Autonews, ο Jeff Walters, επικεφαλής της Subaru στην Αμερική, υπογραμμίζοντας πως το νέο υβριδικό Forester θα φτάσει περίπου ένα χρόνο μετά το στάνταρ μοντέλο και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εν εύθετο χρόνο.

Μπαταρία και εξαρτήματα της Toyota θα έχει το υβριδικό Forester.

Συγκεκριμένα, το υβριδικό Forester θα εξοπλίζεται από μπαταρία και ηλεκτρικά εξαρτήματα που προέρχονται από την Toyota και θα συνεργάζονται με κινητήρα boxer. Θυμίζουμε πως το νέο Subaru Forester στη βενζινοκίνητη έκδοσή του, φοράει boxer κινητήρα 2,5 λίτρων που προσφέρει 183 ίππους και συνδυάζεται με CVT κιβώτιο ταχυτήτων και τετρακίνηση. Το λανσάρισμά του αναμένεται την άνοιξη του 2024.
 
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Toyota και η Subaru συνεργάζονται. Το ακριβώς αντίθετο, καθώς συνεργάστηκαν στο BRZ και το GT86. Έχουν επίσης δουλέψει μαζί για το Crosstrek plug-in hybrid και τα ηλεκτρικά bZ4X και Solterra.

Με βοήθεια από την Toyota και τρία ηλεκτρικά

Μιλώντας για τα επόμενα ηλεκτρικά της Subaru ο Jeff Walters αποκάλυψε πως τα επόμενα τρία ηλεκτρικά της μάρκας θα είναι και αυτά αποτέλεσμα συνεργασίας με την Toyota. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως το επερχόμενο χαρτοφυλάκιο της μάρκας θα είναι το πιο πλήρες και ισχυρό στην ιστορία της εταιρείας.

Έως το 2028 θα έχουν παρουσιαστεί

Ο Walters δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες, αλλά είπε ότι τα οχήματα αυτά θα πρέπει να τα περιμένουμε από τώρα έως το 2028.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda