Με ρετρό γραφικά ο πίνακας οργάνων της νέας Ford Mustang

1.909 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2024)
Με ρετρό γραφικά ο πίνακας οργάνων της νέας Ford Mustang
3 Φωτογραφίες »

- Η επιλογή αφορά όσους αποκτήσουν τη νέας γενιάς Mustang
- Με ...άρωμα από τη δεκαετία του 1960
- Είχε γίνει κάτι αντίστοιχο για τα όργανα της Mustang 3ης γενιάς

Η επιλογή αφορά όσους αποκτήσουν τη νέας γενιάς Mustang

Το εμβληματικό μοντέλο σβήνει 60 κεράκια ζωής και η Ford επέλεξε να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο για την περίσταση στους πελάτες της. Για την ακρίβεια, σε ένα πολύ συγκεκριμένο μέρος αυτών, γιατί αναφερόμαστε αποκλειστικά στους κατόχους Mustang έβδομης γενιάς. 

Με... άρωμα από τη δεκαετία του 1960

Θέλοντας να προσδώσει μια βίνταζ νότα για να τιμήσει την ιστορία της, η αμερικάνικη εταιρεία έδωσε στον ψηφιακό πίνακα οργάνων γραφικά που παραπέμπουν στα αναλογικά όργανα που είχε η Mustang πρώτης γενιάς που αλώνιζε στους δρόμους στην δεκαετία του 1960. Παρόλο που μιλάμε για μια καθαρά ρετρό προσέγγιση, η αλλαγή δεν αποβάλει τα... σύγχρονα στοιχεία του πίνακα, όπως η ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας, η κατάσταση πίεσης των ελαστικών αλλά και άλλες ενδείξεις.

Είχε γίνει κάτι αντίστοιχο για τη Mustang 3ης γενιάς

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που βλέπουμε σε ψηφιακό πίνακα Mustang ρετρό εμφάνιση, καθώς έχει προηγηθεί κάτι αντίστοιχο για τα αναλογικά όργανα της τρίτης γενιάς του μοντέλου. Τέτοιου είδους ενέργειες, εκτός του ότι είναι δωρεάν για όλα τα μοντέλα έβδομης γενιάς, φέρνουν ιδιαίτερη χαρά στους οπαδούς των παλαιότερων περιόδων, τους πιο ρομαντικούς. 

test center
fiat