Μελλοντικά VW

44.795 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/8/2015

Μέσα στην επόμενη διετία, η VW ετοιμάζεται να μας φέρει μια σειρά από νέα και ανανεωμένα μοντέλα. Εμείς, με τη βοήθεια και των κατασκόπων μας, σας αποκαλύπτουμε 10 εξ αυτών, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και οι νέες γενιές των best-seller της μάρκας.

 

 
  • @timos,sakis

    Βασικά Τίμο γράφεις ότι είναι πρώτα σε πωλήσεις άρα τα παίρνουν οι περισσότεροι και μετά λες ότι οι περισσότεροι δεν μπορούν να τα πάρουν και τα κράζουν, ενδιαφέρουσα η άποψή σου αλλά λίγο αντιφατική. Σάκη όταν γράφεις για χαρτζιλίκι απλά δεν είναι λογικό για αν έχω καταλάβει καλά δεν υπάρχουν μόνο δύο εταιρείες το γκρουπ vag και άλλη μια οπότε αν κάνουμε ζημιά στη μία θα πάνε όλοι στην άλλη άρα δεν μπορώ να καταλάβω από που παίρνουν το χαρτζιλίκι και τι όφελος θα έχει αυτός που το δίνει αφού όσοι τα κράζουν δεν προτρέπουν σε κάτι συγκεκριμένο, μάλλον όσοι τα υποστηρίζουν ίσως προσπαθούν να σώσουν τις δουλειές τους (εργαζόμενοι σε συνεργεία, αντιπροσωπείες κτλ.), φυσικά αυτό είναι ιερό δικαίωμά τους. Η άποψή μου για το τρελό, και κάποιες φορές όντως άδικο, κράξιμο στο γκρουπ vag είναι η υπεροψία αυτών που τα οδηγούν, παίρνουν ένα γκολφ, πόλο, α3 και νομίζουν ότι έχουν τουλάχιστον φεράρι υποτιμώντας όλα αυτά τα χρόνια και βλέποντας απαξιωτικά σχεδόν όλα τα υπόλοιπα, λογικά τώρα και με δεδομένο ότι βγάζουν και τα προβληματάκια τους έχει έρθει η ώρα τους για κράξιμο. Υ.Γ Απογοητευμένοι βολκσβαγκενίστας μη μασάτε συνεχίστε το κράξιμο.

      26
  • timos

    Κράζετε συνεχώς αλλά όλοι θέλετε ένα VW ή Audi. Συνεχώς πρώτες σε πωλήσεις οι μάρκες. Ποιοι τα αγοράζουν τελικά ρε παιδιά; πείτε ότι θέλετε να αγοράσετε αλλά δεν μπορείτε. Και κάτι ακόμη, αν δεν σας αρέσει κάτι μην το διαβάζετε. Αν θέλετε να κράξετε να πάτε έξω από τη βουλή για να πιάσει τόπο και το κράξιμο.

      17
  • Μαρινος

    Ενα μεγαλο ελεος με τους κομπλεξικους που μας εχουν πρηξει οτι χαλανε και χαλανε και χαλανε.Παρτε κανα γαιδαρο καλυτερα.Μην τα παρετε αν δεν τα γουσταρετε, πουληστε τα οσοι τα εχετε και σας βγαζουν προβληματα να υσηχασετε.Προφανως οτι στην Ευρωπη ειναι πρωτη η VW και δευτερη παγκοσμιος δεν σας λεει κατι...αλλα ο Ελληναρας ξερει καλυτερα.Τρεχατε παρτε Hyundai και Alfa Romeo που ειναι πιο αξιοπιστα....Εγω χαιρομαι το Golf 5 μου υστερα απο 9 χρονια με ολα τα προταιρηματα του, ποιοτητα-τεχνολογια-στιβαροτητα-ασφαλεια που κανενα αλλο μικρομεσαιο δεν μου τα εδινε ολα αυτα.Απλα ακολουθουν..Ολες οι μαρκες εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους, εσεις το εχετε παρατρηβηξει και τα μεγαλωνετε ολα.

      13
  • elmariachi

    ''timos'' είμαι ένας νεόπτωχος νέο Ελληνας που παρακαλώ (όπως έκανε η Janis Joplin με το τραγούδι Mercedes Benz) Τον Κύριο να με αξιώσει να αποκτήσω ή ένα Audi ή ένα VW. Έτσι θα αποκατασταθώ κοινωνικά και θα μου φύγει το κόμπλεξ κατωτερότητας που με κατατρέχει. ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ GROUP ΕΧΕΙΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      10
  • KOSTAS

    ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ... ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΝΑ VW POLO 2002 ΜΟΝΤΕΛΟ, ΕΝΑ MERCEDES 2010, KAI ENA HYUNDAI I20 TOY 2012 ΕΤΑΙΡΙΚΟ.. ΤΟ VW POLO ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΡΕΝΑ, ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ(ΧΡΩΜΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΤΛ) ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ VW ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ.ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΗΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ..ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ..ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΜΑΝΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ..ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΜΑ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ..ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΤΑ VW ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ ΣΥΝΑΡΜΟΓΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ HYUNDAI ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ, ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 60.000ΧΛΜ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΜΠΑ ΔΕΝΕΧΕΙ ΚΑΕΙ... ΤΟ MERCEDES ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑ 5ΧΡΟΝΙΑ.. ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      10
  • sakis

    Εντάξει. Δεν είχα ποτέ μου vw, αλλά είχα πάντα ( θέλω να πιστεύω) ανοιχτό μυαλό για αξιολόγηση των όσων ακούω κ διαβάζω. Να δεχτώ λοιπόν ως ένα σημείο, ότι τα vw έχουν βγάλει κάποιες ζημιές κατά καιρούς. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ, είναι όλους εσάς που τρεχετε με την ανάρτηση κάποιου άρθρου να κραξετε κ να καταδικασετε. Μιλάμε για άμεση ανταπόκριση όμως. Πράγμα που με οδηγεί στο επόμενο ερώτημα: σας ικανοποιεί το να κραξετε γενικά? Σας ικανοποιεί το να κραξετε την vw?βγαζετε χαρτζιλίκι με το κράξιμο? Έχετε ιδέα ποσό κουραστικοι φαινεστε απέναντι σε κάποιον που ζητά την είδηση?βέβαια θα μου πεις,μην διαβάσεις σχολια. Από την άλλη, θα σου πω ότι τα διαβάζω με την ελπίδα να διαβάσω κάτι ουσιαστικό, που να ξερω εκ των προτερων ότι θα γράψει ο κάθε πικραμένος..

      10
  • KOSTAS

    ΟΤΑΝ ΤΑ VW ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΩΝ ΒΛΑΒΩΝ..Η ΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΑΝ ΣΥΓΓΕΝΟΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ.

      8
  • Μαρινος

    Α παιδιά εσείς που ειρωνεύεστε για συνεργεία κλπ, καλο ειναι να μας γράφετε και τι οδηγάτε....

      7
  • maria

    Εγώ είχα VW και συγκεκριμένα το GOLF V 1.4TSI 140 hp.Το πήρα τότε βασικά για τον κινητήρα του γιατί ήταν πρωτοποριακός.Βέβαια στην πορεία παρήγαγαν και άλλες εταιρίες παρόμοιους κινητήρες οπότε έχασε την υπεροχή του σε αυτό.Γενικά ήταν καλό σε χώρους και ποιότητα.Δεν μου άρεσε καθόλου εμφανισιακά.Το κράτησα 5 χρόνια και παρουσίασε μία βλάβη της αντλίας νερού αξίας 500 ευρώ.Βασικά δεν θα έπαιρνα ξανά VW επειδή μου φαίνονται όλα τα μοντέλα ομοιόμορφα,συνηθισμένα και συντηρητικά.

      5
  • Τασος

    Ειναι στη μοιρα των κορυφαιων να τους ζηλευουν και να τους πετροβολουν και ειδικα στην Ελλαδα... DAS AUTO και για οποιον κανει! και κανει σε πολλους...

      4
  • Panos

    Βλεπω προς το παρον οτι τα σχολια ακομα διατηρουν ενα επιπεδο.Καθε φορα που βλεπουν αρθρο για το VW Group πεφτουν σαν τα κορακια να κραξουν οτι καινουριο συμβαινει.Κατι αντιστοιχο συνεβαινε και με τα Alfa Romeo οσοι θα θυμουνται.Δινω δικιο σε Τιμο και Σακη.εσυ στο τελος που απευθυνεσαι στο τιμο και το σακη εχεις μια αξιοπρεπεστατη γνωμη αλλα μια μικρη διαφωνια.Για να ειμαι ξεθαρος ειμαι του Group συγκεκριμενα της Skoda(OCTAVIA Α7).Ξερω οτι εχω ενα καλο αυτοκινητο.Ξερω ομως οτι δεν εχω ουτε Ferrari ουτε Lamborgini.Eχω ενα παραπανω απο αξιοπρεπες αυτοκινητο που με μεταφερει με ασφαλεια και ανεση στον προορισμο μου.Συμπεριφερεται οπως πρεπει στον δρομο και εκει τελιωνει το ζητημα.Οσοι κραζουν την VW κραζουν τα γερμανικα αυτοκινητα στο συνολο τους.και αυτοι που τα κραζουν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ γερμανικο αυτοκινητο.Γιατι δεν μπορουν να δεχτουν οτι ενα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ γερμανικο αυτοκινητο στο συνολο του ειναι μακραν καλυτερο απο ολα τα υπολοιπα αυτοκινητα.Και βρηκαν απλως την VW να την κραξουν λογω του οτι βγηκαν βλαβες.Σε αλλες γερμανικες φιρμες ομως ολοι αυτοι που κραζουν την VW εκει δεν πανε να τις κραξουν.Γιατι αραγε???

      4
  • tsax

    Φημες λενε οτι στην επομενη γενια γκολφ θα αλλαξουνε μονο τις βιδες της μπροστινης πινακιδας με αποτελεσμα να μειωθει το βαρος του κ να βελτιωθει η αεροδυναμικη του κ ετσι θα πεσει η καταναλωση καυσιμου κατα 0,00000002%

      3
  • JIM

    Αγαπητό autotriti το email μου τώρα μπορείται να το διασταυρώσετε,από γρηγοράδα μου υπήρχε ένας αναγραμματισμός που όντως δεν μπορέσατε να το στείλεται και από μέρους μου για αυτό το μικρό λάθος ζητώ συγνώμη,τα υπόλοιπα που μου λέτε σχετικά με αυθαιρεσίες και για καταθέσεις επωνύμα,είναι οι γνώμες πολλών κατόχων του συγκεκριμένου group σχετικά με την αξιοπιστία τους και φυσικά τα βλέπετε και εσείς από τον σχετικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του εξωτερικού,ασχέτως αν οι περισσότεροι δεν το ανακοινώνουν για τους δικούς τους λόγους...... Από εκεί και πέρα το να σβήνεται σχόλια δεν αρμόζει με την αρχή της υποτιθέμενης <<δημοκρατίας>>που έχουμε εδώ στην ελλάδα έντυπη και μη,αρκεί τα σχόλια να είναι υπέρ αυτού που πρέπει να είναι.Πάσχουμε πολύ στον τομέα της ενημέρωσης από όπου και αν προέρχεται. Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας.

      2
    • autotriti

      Απάντηση: Οι χαρακτηρισμοί και τα υβριστικά σχόλια δεν επιτρέπονται.

        1
    • autotriti

      Απάντηση: Αν γνωρίζετε κάτι μπορείτε να το καταθέσετε επώνυμα και με στοιχεία. Αυθαιρεσίες και χαρακτηρισμοί δεν γίνονται δεκτοί. Επίσης, έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές να σας απαντήσουμε με email, αλλά δεν μπορέσαμε.

        1
  • Τασος Ορφανος

    Τωρα με το τεταρτο πρωταθλημα (επονται και αλλα αν το θελησει η εταιρεια) καποιοι κοιταζουν αλλου σφυριζοντας αδιαφορα...